woensdag 25 november 2015

Energiesparen epc

Energiesparen epc

Een energieprestatiecertificaat ( EPC ) is een document dat aantoont hoe energiezuinig een gebouw is, rekening houdend met de gebouwschil en de installaties. Stelt u uw woning te koop of te huur dan heeft u een EPC nodig. Dat brengt een aantal taken en verantwoordelijkheden met zich mee voor de verschillende pa. Na meer dan tien jaar en ruim een miljoen exemplaren, kreeg het EPC een nieuw jasje.


Met een duidelijk label en concrete aanbevelingen met stappenplan.

Het EPC toont de berekende energi. Op de website energiesparen. PotentiĆ«le kopers of huurders krijgen met het EPC een idee van de energiezuinigheid van de woning en bovendien krijgen ze een aantal vrijblijvende adviezen . EPC , energieprestatiecertificaten, elektrische keuring, verkoop, verhuur, keuring. Alle informatie en veelgestelde vragen over het EPC attest en de elektrische keuring kan u hier.


Vergelijk uw EPC -kengetal. Heeft u een energieprestatiecertificaat ( EPC ) ontvangen voor uw woning en wilt u graag. De berekening gebeurt op basis van ongeveer .

Energiesparen epc

Waarom een energieprestatiecertificaat ( EPC )? Het energieprestatiecerticaat . Infint-E geeft advies om uw project te krijgen waar u dat . EPC wordt opgemaakt door een energiedeskundige type A bij verkoop of. Blecon EPC leverde als energiedeskunige type A al meer dan duizend energie prestatie. De uitgebreide richtlijnen kunt u hier nalezen: energiesparen.


Het is verplicht bij verkoop of verhuur van een woning. Dit certificaat is een geldig EPC bij verkoop en verhuur van de woning en blijft 10. Onze energiedeskundige.


Wie een huis koopt of huurt, krijgt met het EPC een inzicht hoe de woning scoort. Barometer energiesparen. Energieprestatiecertificaat ( EPC ). Wie nu een huis koopt of huurt, krijgt met het EPC een inzicht in hoe de woning scoort op het vlak van. Er zijn veel verschillende websites waar u terecht kan voor bijkomende informatie over EPC.


Bij de opmaak van een EPC moeten de bewijsstukken - om aan te tonen dat er. Met een EPC kunt u inschatten hoe energiezuinig een woning is.

Europese Richtlijn specificeert het EPC : – bij bouw, verkoop of. Meer vragen over EPC , neem een kijkje op de website van energiesparen. Een epc berekenen voor de verkoop of verhuur van uw woning kan enkel door een erkend. EPC Evergem, epc , energieprestatiecertificaat, energieprestatiecertificaten, epc , isoleren, energiesparen , . EPC voor publieke gebouwen:.


Een EPC (energieprestatiecertificaat) moet aanwezig zijn vanaf het moment dat een. EPC -Bouw vindt men op de website van energiesparen. Veelgestelde vragen EPC attest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts