woensdag 18 januari 2017

Ecocheques wanneer 2019

Daardoor vallen ecocheques minder duur uit voor uw werkgever en …. De ecocheques worden jaarlijks in juni uitbetaald. Ook dit jaar moet je als werkgever in het Aanvullend Paritair Comité voor de Bedienden de ecocheques en de jaarlijkse premie uitbetalen aan . Ecocheques toe te kennen in juni. In PC 2bent u nog steeds verplicht om ecocheques toe te kennen. De Nationale Arbeidsraad (NAR) bracht onlangs een unaniem advies uit voor de afschaffing van de papieren ecocheques en trekt voluit de . WIB9 bepaalt verder dat de ecocheques terzelfder tijd aan alle.


Maar is de ecocheque een recht dat door iedereen verworven is? Wanneer heb ik er recht op? Profiteer er volop van én doe iets voor de planeet!


Ontdek de ecocheques Download uw boodschappenlijst . Bovendien bespaar je ook heel wat op je energiefactuur wanneer je kiest voor een. Zo willen ze toch hun . Hoewel er geen informatieverplichting bestaat wanneer deze lijst aangepast zou. HOOFDSTUKI:TOEPASSINGSGEBIED. De RSZ verduidelijkt wanneer de activeringsbijdrage (niet) verschuldigd is.


Met ecocheques kan men enkel de producten aankopen die opgenomen zijn. We zetten ze voor u op een rijtje. Die zijn soms vrijgesteld van . Elektronische ecocheques bieden veel voordelen in vergelijking met de papieren versie. Werknemers die deeltijds werken, zullen deze ecocheques pro rata ontvangen.


Vakantiegel ecocheques , mobiliteitsbudget, aanpassing. De lijst met producten en diensten die kunnen worden aangekocht met ecocheques blijft maar uitbreiden! Deze nieuwe lijst concretiseert kleine . Telkens in de maand juni krijg je ecocheques. Hoeveel ecocheques je krijgt hangt af van je arbeidsduur. Een ecocheque is een extralegaal voordeel dat een werknemer van zijn.


Dagelijks duurzaam consumeren? Met je ecocheques kan je honderden ecologische producten en diensten kopen: ken jij ze allemaal? Eens per jaar, in de loop van de maand juni, betaalt u uw werknemers ecocheques.


Had u een voltijdse werknemer in dienst gedurende de . Recordaantal werknemers krijgt maaltijd- en ecocheques. Voortaan ook bloemen en reparaties te betalen met ecocheques. De kans bestaat dat er nog ergens een stapeltje ecocheques in een schuif ligt te verstoffen met een nakende vervaldatum. Maar een ecocheque kan je voor veel meer gebruiken dan je denkt.


Elke arbeider die voltijds heeft gewerkt gedurende een volledige referteperiode heeft recht op ecocheques. Ook bij iTEK kan u betalen met uw ecocheques ! Breng ze gerust mee bij uw volgende bezoek aan een van onze vestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts