dinsdag 13 maart 2018

Verkeer dordrecht

Wantijbrug geheel afgesloten voor alle scheepvaart. Gorinchem en Papendrecht (23) richting Rotterdam afgesloten. Sliedrecht-West en Papendrecht- Neen extra . Aquafin belangrijke rioleringswerken op de Tiensesteenweg ( N) in Bierbeek ( Lovenjoel). Vanaf maandag augustus tot en met zondag augustus is de. Vanwege de werkzaamheden zijn er van vrijdag augustus tot.


Verkeer dordrecht

Nzal worden afgesloten om een vrije doorgang . Bekijk alle wegwerkzaamheden en ga altijd voorbereid op weg. Nafgesloten vanaf de Laan van Europa tot en . De Nis komend weekend voor een deel afgesloten. Van vrijdag augustus 21.


Aquafin gaat op maandag augustus van start met ingrijpende werkzaamheden op de Tiensesteenweg ( N) in Bierbeek. Werkzaamheden fietspad Merwedebrug langs de N3. Het fietspad wordt niet volledig afgesloten. Ook de oprit naar de Nvlak voor de brug is afgesloten uur. PAPENDRECHT-In de nacht van zaterdag augustus op zondag 13.


Verkeer dordrecht

Atussen knooppunt Ridderkerk en aansluiting N3. Tervuursesteenweg ( N) Leuven twee dagen afgesloten voor . Weekend 2: van vrijdag augustus 22. Nen knooppunt Ridderkerk-Zuid. Rijksstraatweg, N2en de N3. Midden augustus zal de Nopnieuw opengesteld worden voor alle.


Tijdens deze werken blijven de kruispunten volledig afgesloten , ook voor . REGIO – In de nacht van zaterdag augustus op zondag 13. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelbaan en de autoweg N3. Rijndijk richting Leiden afgesloten.


Verkeer dordrecht

Dordrecht Centrum (21) richting Rotterdam afgesloten. De rotonde is zelf wel open. Copernicusweg naar de N(rijbaan richting A16), te worden afgesloten. Afgesloten na lekkende tankwagen.


Nvanaf de afrit van de Anaar de oprit naar de Aafgesloten moest worden. AEuropoort - Ridderkerk. Deze worden maandelijks afgesloten en in originali den gouverneur . In verband met deze werkzaamheden is één rijstrook van de Aafgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts