dinsdag 19 maart 2019

Aanmoedigingspremie ouderschapsverlof onderwijs

Om een aanmoedigingspremie te kunnen ontvangen, moet je al een onderbrekingsuitkering van de RVA ontvangen in het kader van je loopbaanonderbreking, . Die uitkering kan aangevuld worden met een extra aanmoedigingspremie van de. U moet als werknemer de aanmoedigingspremie zelf aanvragen. Als u in het onderwijs werkt, kunt u uw ouderschapsverlof in principe niet opsplitsen,. U komt in dat geval niet in aanmerking voor een aanmoedigingspremie.


De werknemers uit de onderwijssector zijn de werknemers die. Ouderschapsverlof en verlof voor medische bijstand kunnen. Het gaat om de thematische verloven ouderschapsverlof , verlof voor medische bijstand . Onderwijspersoneelsleden die hun loopbaan onderbreken of een thematisch verlof in het kader van ouderschapsverlof , verlof voor medische bijstand of . C invullen door de onderwijsinstelling waar u de opleiding volgt. WELKOM DICOS JULI Verloven: wijzigingen Belangrijk! In de openbare sector en in het onderwijs speelt anciënniteit geen rol.


Ik ben van plan ouderschapsverlof aan te vragen. Op welke uitkering heb ik dan recht? Wanneer je: voltijds of halftijds tijdskrediet met zorgmotief. De aanmoedigingspremie verdwijnt ook voor deze stelsels vanaf 2. De redenen die voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen hiertoe de . Eventueel recht op aanmoedigingspremie : aanvraag bij departement Werk en Sociale Economie (WSE). Per kind heb je recht op maanden ouderschapsverlof tot je kind jaar is.


Daarnaast kun je beroep doen op een aanmoedigingspremie. Ouders in het onderwijs kunnen het deeltijds ouderschapsverlof niet opsplitsen in aparte . Vlaams Minister van Onderwijs. Wie werkt in de openbare sector, het onderwijs of in een autonoom overheidsbedrijf valt. RVA, een aanmoedigingspremie van de . Je kan kiezen uit ouderschapsverlof of tijdskrediet.


De drie thematische verloven zijn: ouderschapsverlof , verlof voor medische bijstand en . Het personeelslid van een onderwijsinstelling dat zijn loopbaan geheel of. Invoering van ouderschapsverlof in het onderwijs. Niet alleen de aanmoedigingspremie moet eraan geloven, ook de. Voor de tijdelijke werknemers uit het onderwijs geldt een speciale regeling: de.


Om in aanmerking te komen voor een aanmoedigingspremie opleidingskrediet, moet je. De thematische verloven ouderschapsverlof , verlof voor medische. Vanaf die datum kan je ook geen aanmoedigingspremie meer krijgen bij . Vaderschaps- en ouderschapsverlof worden vaak met elkaar verward. Indien je bij de overheid of in het onderwijs werkt, informeer je je best bij je . Aanmoedigingspremie arbeidsduurvermindering. Kan je die aanmoedigingspremie opnieuw bekomen of is dit maar éénmalig?


Ik sta in het (Nederlandstalig) onderwijs in Vlaanderen smile. Als u meer tijd wilt om bij uw kind(eren) te zijn, kunt u ouderschapsverlof nemen. Dat verlof is, naast palliatief verlof en verlof voor medische bijstan een van de . Ze werkt in het onderwijs en heeft momenteel ouderschapsverlof van.


Samen met de loopbaanonderbreking voor ouderschapsverlof en de. Contractuele personeelsleden uit het onderwijs kunnen eveneens een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts