donderdag 19 september 2019

Assistentiewoningen te koop

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Oost-Vlaanderen. Nieuwbouw te koop Geraardsbergen. Assistentiewoningen in residentie Zuidburg.


ASSISTENTIEWONINGEN IN EEN PARKOMGEVING. Service flat te koop , Antwerpen (Provincie). Moderne serviceflat: klaar om te bewonen of te verhuren! OPENDEURDAG op zaterdag september van 10u tot 17u.


Nu zijn er ook assistentiewoningen TE KOOP ( vanaf 211euro)! Residentie Ploegdries ligt in het centrum van Lommel, deze serviceflats of assistentiewoningen zijn erkend door de overheid. Bekijk onze tips en het aanbod! Koop een asssistentiewoning in Mechelen in residentie Guldendijk, en woon in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij het centrum van Mechelen. Toplocatie vlakbij centrum!


Assistentiewoningen te koop

Investeer nu in erkende assistentiewoningen aan zee. Ja, IMMOBEL mag mijn gegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden over nieuwe projecten, . Klik hier om andere investeringsmogelijkheden te bekijken. De assistentiewoningen , te midden van de historische kloostersite Hunnegem, zijn volledig . Momenteel zijn er nog slechts assistentiewoningen te koop met keuze in oppervlakte, oriëntatie en verdieping. Ze zijn volledig afgewerkt en onmiddellijk . In een assistentiewoning kunnen senioren zelfstandig wonen.


De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Zonder de zorg voor een te groot geworden huis en tuin. Alle appartementen in Residentie Zilverblad zijn officieel erkende assistentiewoningen. Stationsstraat (81) , Boutersem. Contacteer Dewaele voor meer info.


Boortmeerbeek, Provincie Vlaams-Brabant. Openluchtparkeerplaatsen zijn te koop in . Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen , ga dan altijd goed na. Wonen in Parkresidentie Claire Fontaine, is wonen in stijl. De assistentiewoningen te koop zijn strak en tijdloos, maar toch huiselijk en gezellig.


Stroopsite is een residentie van erkende assistentiewoningen te Borgloon. AWPRO vzw maakt het mogelijk om de diensten en zorg mee te laten groeien . Met erkende assistentiewoningen te koop biedt het project heel wat mogelijkheden. Het gebouw is zeer centraal gelegen – op een . Beaux-Arts Gent: een stijlvol en luxueus wooncomplex met erkende assistentiewoningen en appartementen.


Assistentiewoningen te koop

Inclusief ruime gemeenschappelijke ruimten, . Huurt of koopt u een assistentiewoning bij Residentie De Schans, dan . Ronse, de koningin van de Vlaamse Ardennen. La Peregrina is een elegant . Residentie Zilvermeers is het nieuwe project gelegen op een boogscheut van het recreatiedomein De Brielmeersen en centrum Deinze. In totaal zijn er e. Onze erkende assistentiewoningen voldoen aan de strengste normen.


U overweegt een assistentiewoning te kopen als belegging om eventueel nadien zelf . Naast eengezinswoningen en appartementen zitten sinds kort ook erkende assistentiewoningen in het aanbod van Groen Zuid. Kwalitatieve assistentiewoningen met uitgebreide zorg- en dienstverlening en mooi rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts