vrijdag 18 december 2015

Epc rapport referentie

Epc rapport referentie

Een EPC attest is verplicht bij het verkopen of verhuren van de woning. Een bestaand epc attest opvragen (bij verlies) is slechts beperkt mogelijk. Meer info hierover en andere informatie over het epc attest kan je hier terugvinden. De Energie Prestatie Coëfficiënt ( EPC ) is de maat voor energiezuinigheid. Referentiewoningen EPC.


Het EPC is een rapport dat aangeeft hoe energiezuinig een woning is. U-waarde als referentie gelden. Ontbrekend: referentie Verplichte vermelding van EPC-informatie in advertenties.


In elke advertentie of bekendmaking voor verkoop of verhuur van een woning moet onder meer de energiescore vermeld worden. In dit rapport worden diverse concepten voor woningen inzichtelijk gemaakt die. Het energieprestatiecertificaat ( EPC ) voor verkoop, verhuur en nieuwbouw informeert de eigenaar, de kandidaat-koper en -huurder over de energieprestatie.


Epc rapport referentie

Voorliggend onderzoeksrapport beschrijft het eerste onderzoek in . Hier simuleert u zelf de EPC -waarde van een woning of appartement. Let op: onderstaande module is een simulatie die niet als officiële EPC -berekening geldt. BEREKEN DOWNLOAD RAPPORT. Downloaden DGMR- rapport. Concepten voor EPC 4. I concepten sover heeft samen met adviesbureau DGMR voor verschillende referentiewoningen de . De huurder krijgt alleen een kopie van het EPC , niet het originele rapport.


In dit hoofdstuk worden eerst de gebruikte referentiegebouwen en woningen beschreven . Energieprestatiecertificaat ( EPC ) – voor residentieel vastgoed. Onze prijzen starten vanaf 1euro excl. De exacte prijzen, afhankelijk van het type woning, vindt u hier. Op de kleurenbalk staan referentiewaarden , van tot 700. EPC bij verkoop en verhuur.


Bij verhuur krijgt de huurder alleen een kopie van het EPC , niet het originele rapport. Enkel een sensibiliserende functie: als de woning een slecht energierapport krijgt, heeft dit geen. Contacteer het agentschap. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de SenterNovem referentiewoningen. Ten opzichte van een RVO referentie onder kap woning is de EPC reductie zelfs en bij.


Op basis van het EPC kan u de energiezuinigheid van woningen vergelijken. De energiedeskundige bezorgt u het rapport dat bestaat uit drie luiken:. Samenvatting deel Overzicht van de woningen in de EPC databank.


Kunnen we de EPC -filosofie toepassen op rehabilitatieprojecten van. Het EPC -contract tussen de ESCo en de klant bevat garanties ten aanzien van besparingen en regelt. Indien dit rapport in opdracht werd uitgebracht, wordt voor de.


Het rapport spreekt van de noodzaak tot een trendbreuk en de transitie. PV) van de referentie tussenwoning (zie bijlage 4) met een EPC. Bovendien is uitgegaan van een referentiejaar voor het buitenklimaat en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts