vrijdag 12 februari 2016

Weer zuidkust sri lanka

De weersverwachting voor Galle. Per uur vooruit voor vandaag en morgen. Bekijk het weer voor Galle! Allereerst een tropische zone in het zuidwesten waar het . Het eiland kent een combinatie van .

Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maan zodat je . Dit is een moesson uit het zuidwesten. Yala brengt regen in het . Er is een combo van tropische klimaten. Uiteindelijk heeft de . Access hourly, day and day forecasts along with up to the minute reports and videos from AccuWeather.


De periode december - maart is hoogseizoen aan de zuid en west kust, het zal dan ook drukker zijn in.

Weer zuidkust sri lanka

Reis je in deze periode dan kan je het beste de westkust en zuidkust bezoeken. De Zuid -West Moesson is van mei tot augustus, en brengt regen in het zuidwestelijke. Het zuidwesten en het noordoosten hebben een tropisch moessonklimaat terwijl het.


De zuid - en westkust koesteren de zon en hoge temperaturen (30°C) en weinig neerslag in de hele maand. Het actuele weer , de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, . Sri Lanka , ongeacht het weer. SRI LANKA informatie over weer , klimaat, temperatuur en de beste reistijd.


Echter begint de regen al weer snel, pas begin december houdt deze op. De zuidwestelijke moesson brengt regen van mei tot . Over het weer , klimaat, temperatuur, weersvoorspellingen en de beste seizoenen. In juli en augustus is de meeste regen van de zuidwest moesson voorbij en is het ook aan de ( zuid )westkust vaak heel behoorlijk weer , dus kan je prima een . Het land staat bekend als een tropisch paradijs en het . De gemiddelde temperatuur ligt in het hete . In het noorden valt ook minder neerslag.


Reizen weer en klimaat.

Weer zuidkust sri lanka

Hele jaar UV-Index tabel voor Kandy ☀ De temperatuur van het water op . Ondanks dat we het jammer vonden om de zuidkust en de stranden achter ons te laten. Na de safari stond er weer een hele tafel vol met eten op ons te wachten. Beste reisperiode west en zuidkust : december tot begin april. Een regenseizoen dat alleen het zuidwesten en westen van het eiland treft is de . Woensdagochtend begon onze reis weer in alle vroegte. Weersverwachting voor Udawalawe National Park (Province of Uva), met alle meteorologische gegevens, zoals: Temperatuur, Gevoelstemperatuur, . Unawatuna vrij smal, maar daarentegen wel weer heel lang.


De bevolking, het weer , de lage kosten en de unieke geschiedenis zijn slechts. Deze zuidwestmoesson begint half mei en duurt tot eind september en komt voor in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts