donderdag 30 maart 2017

Loon medisch administratief bediende

Als beginnend medisch secretaresse kun je rekenen op een bruto salaris van € 1. Dit kan oplopen tot een maximaal salaris van €2. Wat zijn de taken van een medisch administratief bediende en waar kan je als medisch. Het is dus niet zo eenvoudig om een goed zicht te krijgen op het loon.


Bij een baan als medisch secretaresse komt meer kijken dan bij de werkzaamheden van een reguliere secretaresse. Naast de administratieve taken dient e.

Loon medisch administratief bediende

Deelname aan (wekelijks) medisch overleg met collega medisch. Administratief-Medewerker-Medisch-Secretariaat-j. Een job in administratie, hoeveel loon mag je verwachten? Hoeveel verdient een payroll officier, wat is het loon als management assistant? Medisch administratief medewerker salaris, anoniem opgegeven door werknemers.


Als administratief medewerker zorg je ervoor dat alles vlot verloopt in je bedrijf. Wil je weten wat je waard bent als administratief bediende ? Deze cijfers zijn gelijkaardig voor diegenen die in de medische administratie werken. De hoogste lonen binnen de administratieve jobs zijn natuurlijk.

De administratief bedienden met het hoogste startsalaris zijn . Ik koos met een opleiding tot medisch secretaresse voor een studie dicht bij. Als ik mijn job zou opzeggen, had ik namelijk geen loon meer. Werk vinden: Loon , medisch secretaresse - is makkelijk! Groot-bijgaarden zijn we op zoek naar een diensthoofd medisch administratief bediende.


Het minimumloon is bindend. Dat betekent dat een werknemer in geen enkele sector of onderneming minder loon mag krijgen dan dit vastgestelde bedrag. Een Medisch Secretaresse werkt in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld bij een dokterspraktijk of een ziekenhuis.


De Medisch Secretaresse ontvangt en verwijst. Deze loonschaal bevat voor het administratief personeel categorieën. Tot welke categorie de administratieve medewerker van een huisarts behoort, hangt af . Een medisch administratief bediende of medische secretaresse werkt in een.


Loon medisch administratief bediende

Het exacte loon van een administratief medewerker hangt af van de taken die . Loonschaal II: bedienden die minstens jaar werkzaam zijn in dezelfde. Het administratief personeel wordt in zeven categorieën ingedeeld volgens de. Voorbeeldfuncties : medisch secretaresse of.


U moet deze aanvraag uiterlijk op juni indienen voor de loonkosten van . Benieuwd hoe jouw loon scoort en op welke voordelen je mag rekenen? Ontdek het snel dankzij de salaristool van Secretary Plus!

Aantal globaal medische dossiers in beheer (jaar -2):. Jaarloon administratief bediende dat overeenstemt met de door groepering gedragen globale . Bijlage: functiebeschrijving- medisch - administratief - bediende. Heb je ervaring als medisch administratief bediende ? Loon volgens het barema van paramedisch personeel.


Tegemoetkoming in de loonkosten voor een administratief bediende. De arts gebruikt een gelabeld elektronisch medisch dossier. Hasselt, zijn we op zoek naar een ( medisch ) administratief bediende.


Vul de totale loonkosten van de eerste administratief bediende in. Vul de gegevens van het medisch telesecretariaat in. AdminJobs is de verzamelplaats voor alle administratieve vacatures voor Management.


Kennis van de medische terminologie is een meerwaarde. In volgende tabellen vindt u het gemiddelde loon (mediaan) per functie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts