maandag 27 maart 2017

Synthese nederlands

Het woord synthese en de afleiding synthetisch hebben een aantal meer specifieke. FR: Cathinones de synthèse. FR: Des images de synthèse ? Dus dat waren niet jouw benen?


Synthese nederlands

EN: The ultimate synthesis of machine technology and living tissue. Je hebt gezocht op het woord: synthese. Door middel van analyse en synthese streeft de taalgebruiker twee doeleinden na.


Hij imiteert allereerst de verhoudingen in de werkelijkhei waarin de . Acetyleen voor chemische synthese – Een veelzijdig bruikbaar hulpmiddel in de fijnchemie en speciale chemische industrie. Vanaf het eerste begin heeft bij de opbouw en het gebruik van. Uiteenzetting en toelichting van de theorie over de oppositie tussen analyse en synthese als leidend beginsel bij de ontwikkeling van taalkundige constructies in.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Men vindt hier syntheses en essentiële . Vertaling van synthese. Gelijksoortige werkwoorden synthese. Vervoegde woorden voor en na synthese.


Nederlands - Frans op Glosbe, online woordenboek, gratis. In algemeen beschrijvende termen verloopt deze beweging als een these, antithese, en synthese. De synthese zelf is dan weer een these in het nieuwe proces . Op basis van vaste-fase DNA- synthese , het verschilt van moleculaire klonering en polymerasekettingreactie (PCR), dat het niet hoeft te beginnen met reeds . Periode: Semester Blok III, IV.


Synthese nederlands

Hieronder staan de de synthese rollen, de monsters nodig voor de synthese en waar de rol het meeste voorkomt. Vergeet niet dat bij een synthese de originele . Onze redactionele oplossingen: transcriptie, verslag of synthese. Gelaatsuitdrukkingen en emoties: analyse en synthese. Snelle methode voor synthese van kandidaat-geneesmiddelen.


In stappen naar een synthese. Oorspronkelijk artikel. Deze synthese presenteert projecties van de toekomstige toestand van de . Hier vind je tips die het contact makkelijker kunnen maken. Je wordt gastvrij ontvangen.


Synthese nederlands

Mandarijn Chinees cursussen om Chinees te leren online met uitspraak en personages. Tijdschrift, Pt-Procestechniek. Nummer van het tijdschrift, 1. Synthese van de woordenschat. UV-synthes, synthese fotoreactie, UV- synthese.


Audi eve synthese : Het aan elkaar plakken van klanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts