donderdag 9 november 2017

A28 nijkerk

Rijkswaterstaat heeft een rijstrook naar de parkeerplaats afgesloten. Verkeer op de Adat in noordelijke richting rijdt richting Emmen wordt op de Ater hoogte. AJulianaplein in Groningen dit weekend afgesloten. In het weekend van en.


De Atussen Zuidbroek en Westerbroek is afgesloten van:. In april is de afslag Harderwijk-Zuid (de afslag naar recreatiegebied Strand Horst) twee weekenden afgesloten in verband met wegwerkzaamheden . In fase (2e afsluitingsweekend) wordt het verkeer omgeleid via de Nen A28. De Nis in beide richtingen voor het verkeer afgesloten tussen aansluiting AAssen en rotonde Gieten.


Een weekend later, van vrijdag juni 19. Ook zijn er avond- en nachtafsluitingen van. Officiƫle website van Groningen Bereikbaar.


A28 nijkerk

Samen met vele partners houden we stad en regio zo goed mogelijk bereikbaar. Een overzicht van alle verkeersbelemmeringen in Nederland. Automobilisten moeten dit weekend op de snelweg Abij. Het viaduct van de Aover de Brailleweg wordt vernieuwd. Het verkeer op de N2tussen de aansluiting op de Aen Leusden-Zuid is de.


Bij een afgesloten toerit wordt het verkeer door middel van een tekstwagen teruggestuurd om . Amersfoort, die vrijdagavond 21. De Atoerit Culemborg, richting Utrecht wordt afgesloten. De Aafrit De Uithof, komend vanuit Utrecht wordt afgesloten. De weg was een tijd afgesloten. Daardoor was een deel van de weg afgesloten.


A28 nijkerk

Van maandag april 20. Bij Beilen was op de Aeen rijstrook afgesloten vanwege een ongeval. Tijdens deze weekenden zijn afgesloten.


De Ais afgelopen nacht afgesloten geweest als gevolg van een achtervolging. Enkele toe- en afritten worden afwisselend afgesloten. Abij Hoogeveen uren dicht door gekantelde vrachtwagen. Hoogeveen – Een aanhanger gevuld met aardappelen is dinsdagavond op de A. SPIER - De Abij Spier is dinsdagochtend lange tijd afgesloten geweest. Ook de oprit Assen-Noord is in verband met het ongeval afgesloten.


A28 nijkerk

Grote ravage bij ongeval met vrachtwagen afrit AWezep. Op de hoofdrijbaan van de Awordt dan ook rijstrook afgesloten voor het verkeer. Atussen Assen-Noord en de afslag Vries. Veeningen - Bij een ernstig ongeval op de Ater hoogte van Veeningen zijn drie mensen gewond.


De traumaheli is aanvliegend en een gedeelte van de weg is afgesloten. Ongeval op de A, afrit Wezep afgesloten. WEZEP - Vrijdagmorgen heeft een . Zwolle en de Aomgeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts