maandag 13 november 2017

Rondreis jordanie israel

Rondreis jordanie israel

Door de eeuwen heen hebben vele volkeren deze grond hun thuisland. Bethlehem ontdekken, wandelen door de indrukwekkende oude stad Jeruzalem, genieten van de vele bezienswaardigheden rondom het Meer van Tiberias. Algemene informatie en kenmerken van deze reis.


Met de zekerheid van de ANWB. Dan is dit de perfecte reis voor u.

Rondreis jordanie israel

Groepsreizen Jordanië vindt u bij NRV. Israël en Jordanië van FOX Verre Reizen. Een goedkope groepsreis Israel en Jerusalem? Er is al een rondreis vanaf dagen. Niet voor niets wordt deze regio de bakermat van de beschaving . On the way to the historic Israel and Palestine, you will see the old Jerusalem, the Dead Sea, the fortress Masada and the oasis En Gedi in the Negev desert.


Reis in je eigen tempo, maak stops waar je maar wilt en ervaar de beide landen op geheel eigen wijze.

Ontwerp je unieke reis samen met Elena, de lokale reisexpert. Het is een land met een indrukwekkende geschiedenis. Deze twee landen zijn gemakkelijk in dagen te bezoeken tijdens een rondreis. In dagen tijd kan je . UNESCO Wereld Erfgoed Petra! Op deze 8-dag privétrip voldoet de Engels sprekende.


Het coördineren van reserveringen en vervoer in drie landen . In Jordanië beland je in een verhaal uit een sprookje van duizend-en-één-nacht. We starten onze reis in de Jordaanse hoofdstad Amman, een mengelmoes van oude. Van fantastische stranden tot woestijnachtige gebertes, eeuwenoude kerken en een smeltkroes aan culturen. Geniet volop van de hoogtepunten van beide landen. Zo vergapen we ons aan . Beide landen hebben enorm veel cultuur en een rijke historie.


Toch zijn het ook heel moderne landen met prachtig natuurschoon. Tijdens deze reis keer je terug naar de bakermat van één van de oudste . YourWay2GO is dé reisspecialist voor rondreizen naar Jordanië.

Bekijk al onze rondreizen in Jordanië. Vind de reis van uw dromen! Het Zuiden en Jacobs reizen, reeds jaar de specialist in perfect verzorgde stedenreizen, excursie reizen, rondreizen , (bus) vliegreizen, en dagtochten. Dode Zee - Israel en Jordanië. Voor de beste voorbereiding op uw reis.


Jordanië is een te gekke bestemming voor een korte en avontuurlijk reis. VvAA QualityTime organiseert voor u studie- en nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen. Jordanie Reizen - de Jordanie Vakantie specialist. Het is in Jordanië mogelijk om een groepsrondreis te volgen, maar ook een.


Hoewel de landen aan elkaar grenzen, zijn zij qua sfeer en cul. Een unieke reis , langs twee van de mooiste landen van het Midden Oosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts