maandag 28 januari 2019

Uittreksel strafregister

Uittreksel strafregister

Ongeacht of u het uittreksel in België of het buitenland wil gebruiken. Het uittreksel uit het strafregister geeft een opsomming van uw veroordelingen. Het beschrijft met andere woorden uw eventuele strafrechterlijke verleden. Niet ingeschreven in België? Dan kan je terecht bij het Centraal Strafregister van de FOD Justitie.


Uittreksel strafregister

U hebt verschillende modellen van uittreksels uit het. Een uittreksel van een onderneming vraag je . De instantie die het uittreksel vraagt en de aard van de activiteit is bepalend . Het vermeldt de reden van de aanvraag en. Op een uittreksel uit het Strafregister staan de veroordelingen vermeld die een burger opliep. Er bestaan verschillende types uittreksels uit het Strafregister. Dit vervangt het bewijs van goed gedrag en zeden dat je . Een burger kan diverse modellen “ uittreksel uit het strafregister ” voor zichzelf aanvragen (bij volmacht kan ook).


Meld je aan of vul je gegevens in via onderstaand aanvraagformulier. Duid aan welk attest je wil opvragen. We verwerken je aanvraag en bezorgen je attest of . Je kan hier gewoon jouw gegevens zelf intikken. Als je in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister ingeschreven bent, kan je een uittreksel uit het strafregister aanvragen. Dit is een officieel document waarin de eventuele strafrechtelijke . Uittreksel strafregister.


Uittreksel strafregister

U kan bij de dienst Burgerzaken terecht voor een uittreksel uit het strafregister. Dit afschrift geeft een opsomming van uw eventuele strafrechtelijk. Iedere persoon die in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister is ingeschreven, kan een uittreksel uit het strafregister aanvragen. Op het uittreksel uit het strafregister staan de strafrechtelijke veroordelingen vermeld die je hebt opgelopen.


Dit is het vroegere getuigschrift van goed zedelijk gedrag. De dienst strafregister levert alleen uittreksels in het Nederlands af. Wil je een uittreksel in andere.


Bij het uittreksel zit ook een lijst van die veroordelingen. Vraag online je attest aan Wat? Het is een overzicht van alle effectief . Dit uittreksel is een officieel document . Model is bestemd voor . Sinds de inwerkingtreding van de artikelen 5en 5van het Wetboek van Strafvordering, worden voortaan niet twee, maar drie . Het wordt opgemaakt aan de hand van het . Indien het wordt afgehaald door derden: volmacht en . Hierin wordt enkel rekening gehouden met effectief uitgesproken . Het bewijs van goed gedrag en zeden bestaat niet meer. Uit elke wettelijke of reglementaire beschikking die voorziet in een bewijs van goed . Veroordelingen die je hebt, worden volgens wettelijk vastgelegde regels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts