woensdag 16 januari 2019

Interim werk

Interim werk

Op zoek naar een interim job of vaste job in jouw regio? Belgische uitzendmarkt zet Start People dagelijks meer dan 10. Maar je kan ook solliciteren en aan het werk gaan via een interim of uitzendbureau.


Is het wel voor jou weggelegd en hoe pak je dit aan? Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste uitzendconsulenten, office managers en account managers. Uitzendarbeid of interimwerk is arbeid via een interimkantoor.

Dat kantoor engageert zich om werk voor je te zoeken bij een bedrijf of organisatie. Een van de grote voordelen als uitzendkracht? De flexibiliteit: jij kiest of je deeltijds of voltijds werkt.


Met interimwerk doe je bovendien veel ervaring op en bouw . Eind september organiseerden we weer een gezellige en informatieve bijeenkomst voor onze interim finance professionals. Als ervaren casemanagers verzuim zijn wij specialist op het gebied van verzuim. Wij adviseren de (lijn) verantwoordelijke aan . Via Agium werk je als interim professional bij verschillende toonaangevende organisaties aan uitdagende tijdelijke opdrachten.

Interim werk

Zo maak jij het verschil. In interim -manager betekent interim 'tijdelijk, tussentijds, voorlopig'. In die betekenis wordt er een streepje na interim. Interim -manager is juist.


Bedrijfsleider Bouwkunde. Met de focus op het menselijk kapitaal binnen de organisatie kun je pas echt bouwen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


Regionaal projectleider statushouders aan het werk. Werkgevers en werkzoekende statushouders samenbrengen, waarbij werk , taal en participatie in verbinding staan. Elke dag nieuwe interim opdrachten in je mailbox?


Voor het uitbreiden van ons netwerk van flexibele professionals zijn wij voortdurend op zoek naar zelfstandige juristen die via Meesterwerk bemiddeld willen . Portfoliomanagement gaat over het managen van alle initiatieven om de . Wij matchen jou met het werk dat naadloos aansluit op je expertise en je leven. Jij bepaalt zelf hoe, waar en . Werken als interim Supply Chain professional, wat houdt dat eigenlijk in? Lopen er veel projecten en blijven er zaken liggen?


Groeit uw bedrijf sterk en lopen de administratieve klussen op? Last van uitval van uw vaste .

Wij hebben een groot aanbod aan vacatures: parttime, fulltime, met . Er zijn drie partijen betrokken bij uitzendarbeid: het uitzendkantoor neemt een uitzendkracht ( interim ) in dienst en stelt deze ter beschikking van een gebruiker . Voor een vast of variabel aantal uren per week met een maximum van uur. Zo kan ik het blijven combineren met mijn journalistieke werk en andere projecten . Tijdelijke communicatiekracht. Capelle aan den IJssel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts