maandag 16 april 2018

Enquete zomertijd

Deze enquête gaat dus over de zomer- en de wintertijd. Dankzij het verzetten van de klok naar de zomertijd wordt het in juni rond 05:in de ochtend licht en . Na verzoeken van burgers, het Europees Parlement en diverse EU-lidstaten heeft de Europese Commissie besloten om onderzoek te doen naar de bestaande . Hij doelde op de Europese zomertijd - enquête , waarin procent van de deelnemers zei af te willen van het verzetten van de klok en het liefst . En volgend jaar doen we niet meer mee met de zomertijd. Zoals jullie misschien weten is er een enquete gaande om op die manier informatie te verzamelen .

Enquete zomertijd

De Europese Commissie wil de zomertijd en wintertijd afschaffen. EU-burgers raad geven over de kwestie in een digitale enquête. Omschakeling van wintertijd naar zomertijd. Doe mee aan EU- enquete over afschaffing zomertijd.


Enquete zomertijd

Europa onderzoekt volgend jaar of het vooruit- en terugzetten van de klok wel . Nederland: de zomertijd of de wintertijd? Dagblad van het Noorden peilt de mening van noorderlingen. Vul hieronder de enquête in. De uitkomst wordt meegenomen in de .

Enquete zomertijd

Europeanen die meededen aan een enquête gaf aan. Enquêtes invullen over de afschaffing van de zomertijd ? Dat kan bij OpinionWorl maar wat zijn precies de voor- en nadelen van het zomeruur? Dat blijkt uit een online enquête van de Europese Commissie. De zomertijd ligt al een tijdje onder vuur.


Daarvoor hebben ze een enquête gelanceerd waar alle inwoners van EU-lidstaten hun stem . De mensen willen het, dus doen we het”, kondigde Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker aan. Nu uit een enquête blijkt dat een. Vandaag is je laatste kans om de enquête over zomertijd van de Europese Commissie in te vullen. Daarom vroeg de Commissie de afgelopen weken via een enquête aan iedere Europeaan naar zijn mening over de zomertijd. Eén ding is duidelijk in de discussie over zomertijd en wintertijd: de.


In Europees verband geeft Jean-Claude Juncker, voorzitter van het Europees Parlement, via een gehouden enquete aan dat een groot deel van respondenten. De respondenten van een EU- enquête over zomertijd willen massaal van het verschuiven van de klok af. Duitsland is het land met de meeste deelnemers aan de enquête. Maar wat moet het dan worden? Of daarin de zomertijd of de wintertijd leidend zal zijn is nog niet besloten.


Leeuwarder Courant peilt de mening van de Friezen. Laat dan nog even snel je stem horen, want vandaag is de laatste kans om de enquête over zomertijd van de Europese Commissie in te vullen. Als de zomertijd standaard wordt ligt West Europa (Benelux, FR,Spanje) uur buiten zijn echte tijdszone en wordt het hier in de winter tegen .

Tweede Kamer doet enquête over zomertijd. Zomertijd : hier doen we het voor. Ruim van degenen die de enquête invulden is voorstander van.


De Bilt met de zomertijd als standaard omstreeks de kortste dag pas . CDA en de PVV van de wintertijd af en alleen nog verder met de zomertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts