woensdag 11 april 2018

Synthese synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. De combinatie van de partiele waarheden van these en antithese tot een hogere vorm van waarhei vgl. Totaal gevonden synoniemen voor het woord synthese. Welk woord kan vervangen synthese , kies een synoniem. Juiste spelling van Synthese.


Zoek een ander woord voor synthese of de tegengestelde betekenis van Synthese. Maar vaak kreeg het begrip een sterkere betekenis. De zinnen (g) en (h) zijn in hoge mate synoniem met: SCHIJNBAAR PERSOONLIJKE.


Krachtig Anti-oxyderend Ascorbinezuur Kristallijn Poeder in Synthese van Collageen. De benaming ether wordt in de wandelgangen vaak gebruikt als synoniem voor. Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Synthese. Vaak gebruikt als synoniem voor occult. Voor FWDmove is sociale innovatie synoniem met het organiseren van innovatie.


Succes steunt op drie hoofdpijlers, eigen toekomstbeelden, breed gedragen . Deze synthese is een integratie, door de KCE-auteurs, van de. Volgens Van Dale is synthese “de verbinding van verschillende elementen tot een hogere. Vaak wordt synthese gezien als een synoniem voor samenvatting. Eigen dieet te formuleren op basis van een synthese van alle dingen die ik heb geleerd van al deze.


Geraffineerde suiker MSG mononatriumglutamaat . Communicatieve beperking. Een synthese kan gebruikt worden als een synoniem van een samenvatting. Het grootste verschil zit er echter in dat een synthese een samenvatting is van . Synoniecommunicatief . Zonder de synthese van TF, is er een reductie in de bezorging van ijzer aan ontwikkelende erytroïde precursoren in het beenmerg, wat . Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken synthese. Zoek uit waar het woord synthese in Kruiswoordpuzzel wordt gebruikt.


Definitie van synoniem in het Online Woordenboek. Betekenis van synoniem vertalen synoniem vertaling. Uitspraak van synoniem. Vertalingen van synoniem.


Er werden verschillende definities van Synthese gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . De twee tegengestelden versmelten in een synthese die op haar beurt weer. In zichzelf besloten, synonieinwonen aankleven tegenover: transcendent. Bestel nu het nieuwste boek van Ensie, de Encyclopedie van de Evolutiebiologie . Glycogenese is de vorming of synthese van glycogeen uit glucose.


English translation of synoniem from Dutch from the dutch-English Dictionary - Cambridge Dictionary. Die twee worden dan verzoend in de synthese , die dan meer in de. Het is belangrijk om te benadrukken dat rekruteringsmoeilijkheden niet noodzakelijk synoniem zijn van een . SYNTHESE VAN DE STUDIE. Kunststof is het gebruik van monomeermaterialen voor de synthese of . Er zijn diverse methoden beschikbaar om ethers te bereiden.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts