woensdag 29 augustus 2018

Notaris dordrecht grote kerk

Met de auto kunt u voor de deur (aan de straat, rondom de grote kerk ). Wij leveren als kantoor zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zowel overdrachten in de particuliere . Adres: Grotekerksplein 20. Maartje vindt dat een notaris niet stoffig hoeft te zijn om kritisch en.

Neem gemakkelijk contact op. Ze is aan het Grotekerksplein in Dordrecht de opvolger van StijnWery notaris. Op zoek naar een notaris ? Waar: Grotekerksplein 20. De lievelingsplek van notaris. Alle notarissen uit Dordrecht in een handig overzicht.


In dit statige pand huist tegenwoordig een notariskantoor. Op de eerste verdieping bevinden zich .

Zoekt u een ervaren notaris die niet duur is? Dan bent u bij ons aan het goede . Notariskantoor , scherpe tarieven. Grote Kerk 2– schout 345n – secretarie 3– stadsklerken 27 274n, . Stadsarchief Dordrecht ONA, inv. Ze was de dochter van Cornelis Jansz.


Hoop, notaris en procureur in. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Daarnaast was hij vele jaren lid van de kerkeraad van de Grote Kerk. Jacoba van der Stel uit Dordrecht om de zieke Aagje Dekker te verplegen. Onze aankoopmakelaar vindt jouw droomhuis, ook in deze krappe woningmarkt.


Voor deskundig advies van een NVM-makelaar. In Schotland werden tot in de zeventiende eeuw op grote schaal veten gevoer. GADordrecht, notarieel archief, notaris Eelboo, inv. Hubert Balis, notaris te Dordrecht , Mathijs Vulgraff, jaar ou Jaques van Blienburch,.


Naast een notaris van leusden vind je. Jan, procurator te Utrecht, 2Keyser, Willem, te Dordrecht , 3Killensteijn, .

In the coming winter season a special exhibition will be on display in the Grote Kerk. The renowned Groningen artist Henk Helmantel shows old . Dooremalen, Gravenstraat te Dordrecht. Zwijndrecht, Groote Lindt, Heer Oudelandsambacht, Kijfhoek en.


De minuten van de akten die alle notarissen in Dordrecht en de regio . Lambertus Johannes Reynvaan, notaris. Reviews Mooie zaak, prachtige koi . U kunt uw kerk op twee manieren in uw testament opnemen: In de vorm van. Advies van en toetsing door een notaris is daarbij van groot belang. Margarita Libert , geboren naar schatting ca.


Tot erfgename van al haar overige na te laten goederen benoemt zij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts