vrijdag 31 augustus 2018

Pinnen cuba

Pinnen cuba

Pinnen op Cuba kon vroeger maar op één plek. Verder blokkeerde Maestro alle betalingen en werkte er geen enkele . Kun je hier in Cuba met je creditcard betalen? En hoe zit het met valuta, prijspeil en fooien? Alles over betalen in Cuba vind je op anwb.


Hier vind je meer informatie over de Cuba geldzaken.

Pinnen cuba

Met de opkomst van pinnen en betalen met een creditcard wordt het wel makkelijker in Cuba en ben je iets minder afhankelijk van de hoeveelheid cash geld dat . Kan ik pinnen in Cuba ? Met welke valuta betaal je? Werkt je creditcard in Cuba ? Lees onze tips en informatie over geld en betalen in Cuba. In Cuba kun je vrijwel alleen geld pinnen met je VISA creditcard.


Een enkele keer lukt het ook met je Mastercard. In overzicht alle praktische informatie over Cuba voor jouw reis.

Aangezien je met een gewone bankpas niet kunt pinnen is het zaak om voldoende contante . Tijdens de koffie vragen we ons af: kunnen we geld wisselen op Schiphol, nemen we dollars mee of kunnen we daar pinnen ? Lees zeker ook de blog van reiziger . Geld in Cuba is een verrassend complex onderwerp. Cash, creditcards of pinnen ? Via mijn blog krijg ik regelmatig ik de vraag hoe het in Cuba nou precies geregeld is met dat gekke geld. Cubaanse CUCs te koop by Marco S. Creditcard in Cuba : wel of geen mastercard? Is het mogelijk om geld te pinnen met je gewone bankpas? Wie voor het eerst gaat reizen naar Cuba heeft vaak veel vragen.


Pinnen cuba

Wat moet je meenemen naar Cuba ? Het reisadvies voor Cuba van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Voor de beste voorbereiding op uw reis. Ga goed voorbereid op reis naar Cuba met onze praktische informatie. Van de lokale munteenheid tot fotograferen en van tijdsverschillen tot vaccinaties. Cuba is uitermate geschikt om met een huurauto te reizen.


In Cuba is pinnen met een normale bankkaart niet mogelijk.

En dat is dan weer makkelijk voor het bedenken hoeveel cash geld je in Nederland moet pinnen en meenemen naar Cuba. Op Cuba kun je niet pinnen met bank of giropas. De belangrijkste luchthavens van Cuba zijn Havana Airport en Varadero Airport,. Meestal staan hier echter lange wachtrijen en is pinnen met een creditcard . In enkele landen kun je niet met je Betaalpas betalen of geld opnemen.


Dit is het geval in Syrië, Noord-Korea, Sudan (voormalig “Noord-Sudan”), Iran en Cuba. Handig om te weten voordat je naar Cuba gaat. Cuba , waar pinnen met je bankpas nog steeds niet mogelijk is, is een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts