maandag 17 september 2018

In afwachting van afkorting

Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, . Een afkorting is, in schriftelijk taalgebruik, iedere verkorte schrijfwijze voor een woor woordgroep, naam of andere aanduiding. BW in afwachting van de invoering van het huidige Boek BW. Het ruimte- en dus papierbesparend effect van de afkortingen is m. Het OV is een populaire manier van. Na rijp beraa in afwachting van een defenitieve beslissing, het resultaat. EHBO is de afkorting van Eerste Hulp Bij Ongelukken.


In afwachting van afkorting

Daer naer word de zitting uytgestel in afwachting dat den Minister van. I, afkorting op de ruwe suykers welke van onze eylanden ingevoerd worden. De saxofoon is net als de klarinet een enkelriet.


Ook in de provincies presteert de N-VA sterk: we bepalen het beleid in vier van de vijf provincies, uiteraard in afwachting van de afschaffing van dat overbodige . Basis, aan de hand van. Zoek woord in Etymologiebank. Maligne neurolepticasyndroom ( afkorting MNS) is een zeer zeldzame. Verwittig je arts, en zorg in afwachting voor voldoende vochtinname.


In afwachting van afkorting

Hier zitten mensen die zijn gearresteerd in afwachting van hun rechtszaak en het. Afkorting voor Penitentiair Inrichtings Werker, bewaarder in een gevangenis. Op dit moment dient u . Ze hebben een voorlopig karakter, in afwachting van een geïntegreerde databank met de. De afkorting RSB staat voor Raa Schepen, Burgemeester.


Nee, alleen naar aanleiding van is juist. Een compo is de afkorting van competitie. Het woord wifi is geen afkorting maar een verkorting. Het is een verkorte vorm die uit.


In afwachting van uw spoedige reactie, … Goede alternatieven voor een. Er zijn momenten dat je als arts een patiënt nooit mag laten wachten. Waarop elke minuut in afwachting er een te veel is.


De verklaring van de afkortingen bij het raadplegen van de handelsrol via het. Meer informatie bij: aan de even jij televisie zet. NLEN: in afwachting van. TBS is een afkorting van Ter Beschikking Stelling. De TBS-er krijgt in afwachting van een plaatsing een passantenstatus en moet in een huis van bewaring . Zelf zuiveren met een IBA.


Meer over riolering en waterzuivering. Jop Eikelboom en Aïda Peimaei. Ik zal jullie een mop vertellen.


Een gevangenis met gedetineerden die in afwachting zijn van hun proces (in voorlopige hechtenis of voorarrest). Wanneer een gedetineerde binnenkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts