woensdag 13 februari 2019

Naamloze vennootschap engels

Online vertaalwoordenboek. EN: naamloze vennootschap. The company is owned by . Naamloze vennootschap is a type of public company defined by business law in the Netherlands, Belgium, Indonesia, and Suriname. Possible languages include English, Dutch, German,.


WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. In België noemen we een naamloze vennootschap in het Frans ook. Zoek woord naamloze vennootschap heeft resultaten. Er zijn verschillende types vennootschappen en verenigingen, elk met eigen kenmerken. Engels , al dan niet in een voetnoot.


English-Dutch Dictionary: Translation for naamloze vennootschap NV. Gerelateer besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhei rechtspersoon, aandelen. Meervou naamloze vennootschappen.


De Nederlandse naamloze vennootschap (NV of N.V.) is een rechtspersoon waarvan. In het Nederlands de naamloze vennootschap. Gdns (Gardens) = straataanduiding Inc. Oorspronkelijk is de naamloze vennootschap ontworpen voor de grotere ondernemingen, die aanzienlijke kapitalen vereisen die door een beperkt aantal. Oprichting vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belize LLC.


Hoe een Britse naamloze vennootschap te starten. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU. Overeenkomstig de statuten van de Vennootschap stelt de Voorzitter . De NV ( naamloze vennootschap ). Het vreemd vermogen van de NV.


Naamloze vennootschap engels

Lang vreemd vermogen 1. De hypothecaire lening: op onderpand van onroerend goed. Een naamloze vennootschap moet zowel een directie als een raad van. De bekendste vormen van de kapitaalvennootschap in het Duitse recht zijn de Aktiengesellschaft (AG) (vgl. naamloze vennootschap ) en de Gesellschaft mit. Financiering door een naamloze vennootschap van de verkrijging van haar effecten door.


Omzetting van een naamloze vennootschap in SE. Hoogstwaarschijnlijk zal het een bekende economische term naamloze vennootschap zijn. ENGELS GROUP NV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Eindhoven,. NAAMLOZE VENNOOTSCHAP. Een fiscale beleggingsinstelling is een naamloze vennootschap , een besloten vennootschap of een fonds voor gemene rekening.


Het Zwitsers vennootschapsrecht kent verschillende rechtsvormen, zoals de commanditaire. Naamloze Vennootschap “, een fictie langspeelfilm over discriminatie. De naamloze vennootschap (AG) is een rechtspersoon waarvan het.


Uitgifte aandelen engels. Voor iedere besloten vennootschap en naamloze vennootschap geldt als hoofdregel dat een. Een in het handelsregister ingeschreven naamloze vennootschap ,. ING België NV is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, opgericht op januari .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts