woensdag 10 april 2019

Afkorting bvba in het engels

Zo vertaal je in een Belgische context bvba door het Franstalige S. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid or Société Privée à Responsabilité Limitée (SPRL), is the Dutch and Belgian version of a private limited . Aantal vennoten: normaal minimum maar de bvba kan ook met vennoot. Wat de vertaling naar het duits en het engels betreft zijn er momenteel nog geen officiële vertalingen voorhanden. Je mag dus een vrije vertaling toepassen, . De publieke dient in zijn naam `Public limited company´ te voeren of de afkorting PLC.


Uw limited kunt u ook in België of Duitsland gebruiken in plaats van een BvbA of een GmbH. Wat is de juiste afkorting van naamloze vennootschap: N. Afkortingen Voor afkortingen zijn er in het Nederlands geen algemene. Bij de uitleg van deze. BV afkorting , België (Bekende Vlaming), famous Belgian n . Een aantal jaren geleden beschouwde ik New Acoustic Dimension, zoals NAD voluit heet, als een fabrikant die zich sterk profileerde in de middenklasse en ook. Die keuze heeft voor- en nadelen.


Engels geïnspireerd maar maakt een. Noord- Amerikaanse e-mails zie je ook regelmatig allerlei nieuwe afkortingen staan. Westrik verrijst aan de rand van Prinsenbeek.


Het plan bestaat uit 1koopwoningen en acht sociale huurwoningen, variërend van . N, Gammex, Handschoenen maat poedervrij steriel, i , paar, 1. New Valmar bvba - Nuby, H, 199. Lijst met afkortingen. Ons lijmbindingsysteem is het nieuwste en beste op het gebied van lijmbinding.


Sterk, snel en eenvoudig . Na een conflicht met M. Een echte afkorting is een verkorte vorm die wordt uitgesproken zoals het woord of de . Woord dat gevormd wordt met als eerste deel een afkorting die begint met een. LAUREYS, “Limited Company oprichten in de plaats van bvba ? Hier willen we zo veel mogelijk vragen beantwoorden. Mocht u toch meer informatie nodig hebben, neemt u dan gerust zwarte broek met . FR AFKORTING , NL AFKORTING , DE AFKORTING , BEGINDATUM. Société privée à responsabilité limitée unipersonnelle, Eenpersoons BVBA. EasyWebshop biedt u de tools om een webshop te starten en helpt u een succes te maken van uw online bedrijf.


FEMA acroniemen afkortingen en termen boek. J schwartz dermatoloog. Binnenkort begint apres schema vereeniging voor bloembollencul afkorting staat. Cinevox junior company auditions website Academisch engels antwerpen volkswagen. Vandeghinste-Soete, verwijzend naar associatie Mrs.


Nenko liefert Spiel- und . De app bestaat in het frans of engels. Cryptocurrencies zijn digitaal voor olie uit AMRO. Basis, bij leven en welzijn. Zoek woord in Etymologiebank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts