maandag 29 april 2019

Kras jordanie single

Ga op ontdekkingsreis door Israel en Jordanie en ontdekde cultuurschatten die beide landen te bieden hebben in deze prachtige 8-daagse rondreis. Niet voor niets wordt deze regio de bakermat van de beschaving . Land(en): Israël - Ontdek. Het is in Jordanië mogelijk om een groepsrondreis te volgen, maar ook een.


Ten oosten van Jordanië ligt Israël , in het zuidoosten ligt Saoedi-Arabië en in het.

Bekijk de mogelijkheden en vergelijk groepsreizen en rondreizen. Deze combinatie- reis voert u mee langs alles wat Israel en Jordanie zo bijzonder maakt. Hoewel de landen aan elkaar grenzen, zijn zij qua sfeer en cul. Wat dacht u bijvoorbeeld van een combinatie reis naar Jordanie en Israel ? Een unieke reis , langs twee van de mooiste landen van het Midden Oosten.


GroepsreizenZelf een groepsreis samenstellen. Een goedkope groepsreis Israel en Jerusalem? Er is al een rondreis vanaf dagen.

Extra opties zijn een strandvakantie in Eilat en Jordanie. On the way to the historic Israel and Palestine, you will see the old Jerusalem, the Dead Sea, the fortress Masada and the oasis En Gedi in the Negev desert. Reis in je eigen tempo, maak stops waar je maar wilt en ervaar de beide landen op geheel eigen wijze.


Ontwerp je unieke reis samen met Elena, de lokale reisexpert. Een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Het is een land met een indrukwekkende geschiedenis. Deze twee landen zijn gemakkelijk in dagen te bezoeken tijdens een rondreis. Israël en Jordanië zijn ideale landen voor een fly-drive.


In dagen tijd kan je . Een rondreis Jordanië is veelzijdig met wonderbaarlijke woestijnsteden, grootse. Dode Zee die Jordanië met Israël verbindt en de weids uitgestrekte . UNESCO Wereld Erfgoed Petra! Privérondreis in Jordanië met eigen chauffeur 8-dagen met bezoek aan de rotsstad Petra, de Dode Zee. Op deze 8-dag privétrip voldoet de Engels sprekende. Israël : groepsrondreis zonder verplaatsing 8-dagen.


In deze blog vind je inspiratie voor reisroutes in Israël , gecombineerd met Jordanië en . Israël is een veelzijdige bestemming voor een rondreis.

Kras jordanie single

Ontdek Israël , Jordanië en Egypte tijdens een 12-daagse tour met een 3-daagse Nile River-cruise. Het coördineren van reserveringen en vervoer in drie landen . Uniek is de combinatie met Jeruzalem in Israël , een smeltkroes van religies. In Jordanië beland je in een verhaal uit een sprookje van duizend-en-één-nacht.


We starten onze reis in de Jordaanse hoofdstad Amman, een mengelmoes van oude. Na de grensovergang met Israël rijden we meteen naar Tel Aviv, . Van fantastische stranden tot woestijnachtige gebertes, eeuwenoude kerken en een smeltkroes aan culturen. Een geweldige combireis waarbij zowel Jordanië als Israël worden aangedaan!


Geniet volop van de hoogtepunten van beide landen. Zo vergapen we ons aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts