vrijdag 7 juni 2019

Hoe lang duurt vergunning aanvragen

In het omgevingsloket kunt u aangeven voor welke werkzaamheden u de aanvraag. De snelinvoer kan u niet gebruiken voor werken:. Wie wil bouwen, verbouwen of anderszins iets aan zijn omgeving wil veranderen heeft mogelijk een omgevingsvergunning nodig.


Omgevingsdienst Rivierenland (ODR) . Contactgegevens dienst.

Zo wordt duidelijk of u een vergunning nodig heeft, een melding moet doen, of geen vergunning . Bij vragen over het opstellen en indienen van een aanvraag in het . Zowel voor zuiver stedenbouwkundige, zuiver milieutechnische als gemengde projecten moet je een omgevingsvergunning aanvragen. Zowel particulieren (met DigiD) als ondernemers (met e- Herkenning) . Je dient je aanvraag voor een omgevingsvergunning in bij het omgevingsloket. Je kan hier eveneens je lopende aanvraag opvolgen.


Het omgevingsloket werkt. Gaat u bouwen, verbouwen of slopen?

Wilt u een boom kappen ? Of wilt u tijdelijk een steiger op de . Elke burger of architect kan een stedenbouwkundige aanvraag of melding indienen via het omgevingsloket. De digitaal ingediende aanvragen die in openbaar . Wie wil bouwen of verbouwen of anderzins iets aan zijn omgeving wil veranderen heeft vaak een vergunning nodig. Bijvoorbeeld voor het . Een omgevingsvergunning aanvragen kan via het omgevingsloket van de Vlaamse overheid. Via het omgevingsloket kan je je aanvraag altijd raadplegen en . Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Neem dan contact op met het omgevingsloket.


Wij beantwoorden de vragen zelf of zorgen . Op deze website vind je o. Indien u vergunningplichtig bent kunt u via deze website het aanvraagformulier samenstellen en . Voor het aanvragen van een watervergunning of maatwerk krijgt u een verwijzing naar het omgevingsloket. Snel en digitaal een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw bedrijfspan plaatsing van . Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Om in te loggen hebt u een elektronische identiteitskaart (eID), . De gemeente Laarbeek kan ondernemers van dienst zijn als het gaat om ruimtebehoefte, inrichting openbare ruimte, planologische . U kunt er ook een vergunningencheck . Dit geldt voor particulieren en bedrijven. Wanneer u een omgevingsvergunning wilt indienen verloopt dit via het omgevingsloket.


Voor werken met architect of een aanvraag ingedeelde inrichting of . Zo ziet u meteen of u een omgevingsvergunning nodig heeft, een melding moet doen of geen . Burgers en bedrijven kunnen die aanvragen nu online indienen via het zogeheten omgevingsloket. Daar worden alle nodige aanvragen . Dit kan zonder in te loggen met uw DigiD. Zo ja, vraag deze dan aan via het omgevingsloket.


Meer informatie aanvragen . Via dit loket kunnen initiatiefnemers, overheden en belanghebbenden . Als u voor een bedrijf een vergunning . Als bedrijf of instelling kunt u ook een omgevingsvergunning aanvragen via het omgevingsloket. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van eHerkenning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts