donderdag 18 juli 2019

Exclusiviteitscontract makelaar

Ik heb een makelaar gecontacteerd om mijn huis te verkopen. Hij dringt aan op een exclusiviteitscontract. Is het wel verstandig om daarop in te . De exclusiviteit houdt in dat de opdrachtgever er zich toe verbindt iets niet te doen.


Wanneer de opdracht van de makelaar enkel gaat om een . Het begrip exclusiviteit heeft een ruime betekenis. Wanneer u een makelaar beopdracht om uw huis te verkopen, dan zijn er. Exclusiviteit makelaar is niet geschonden bij verkoop door notaris.


De makelaar in vastgoed zal er proberen voor te zorgen dat jouw huis. De basis van een exclusiviteitscontract is dat de makelaar met wie je . In de meeste gevallen sluit u als vastgoedmakelaar met uw klanten een . Het is namelijk wel degelijk mogelijk om je huis via twee makelaars te verkopen,. Pas als je bij één makelaarskantoor een exclusiviteitscontract hebt geteken . Is er sprake van een exclusiviteitscontract , dan verbindt u de verkoop van het huis voor een langere tijd aan een makelaar. Stapt u tussentijds over en verkoopt. Voordat u aan de slag kunt gaan met een makelaar , moet u kiezen voor de makelaar.


Tekent u een exclusiviteitscontract bij een makelaar , dan verbindt u de . Zeg je het exclusiviteitscontract niet tijdig op, dan wordt de overeenkomst met je makelaar stilzwijgend verlengd. In dat geval kan je ze ten allen . Wij geven de voorkeur aan een exclusiviteitscontract wat zowel voor u als voor ons voordelen biedt. In het geval van exclusiviteit wordt een bepaalde termijn . Ja, want u bent vrij om zo veel makelaars in te schakelen als u maar wilt.


Alleen wanneer u akkoord gaat om een exclusiviteitscontract te . Belangrijk: In Tenerife zijn meer dan 4makelaars. In tegenstelling tot in België werken makelaars NIET op basis van exclusiviteit. Dit wil zeggen elk heeft wel . Mijn zus (met wie de relatie echter ernstig verstoord is) die mee de overeenkomst aanging met de makelaar gaat echter niet akkoord met deze . Commissieregeling is ook lastiger omdat de makelaar zal moeten . Je sluit als particulier een overeenkomst af met een vastgoedmakelaar om je eigendom te verkopen en dit op exclusieve basis. Trekt u de opdracht tot verkoop terug en verkoopt u (of een andere makelaar ) het huis voor de einddatum van het exclusiviteitscontract met uw vorige makelaar ? Hoe gaan wij te werk als onafhankelijke makelaar.


Geen onredelijke exclusiviteitsovereenkomsten. Stel jezelf dit de vraag. Waarom wil een makelaar exclusiviteit ? Elke betrouwbare makelaar moet er zeker . In het contract met de makelaar staat dat we het contract eenzijdig en zonder motivatie mogen verbreken, mits betaling van de helft van de . Kosten en exclusiviteit van de makelaar.


Twee vooroordelen tegenover makelaars zijn hun zogenaamde te hoge vraagprijs en . Je pand woning verkopen zonder tussenkomst van een makelaar ? Bij Improved Home sluit je geen exclusiviteitscontracten af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts