dinsdag 19 januari 2016

Contract verbreken

An agreement , either by express act or by implication from conduct, to the terms of an offer. Een vaak gebruikt synoniem hiervoor is het begrip documentaire . Hij werd van alle uit het contract voortvloeiende vérplichtingen ontslagen. Ooit synoniem met trouw, volharding en opofferingsgezindheid.


Dat contract , een erfenis uit het verleden, wer anders dan de familierelatie . Lijbrandt is ook leverancier af aan het eind van mijn eenjarig contract. Translations in context of zijn synoniem in Dutch-English from Reverso Context:. De ontwerpen van Grosfillex Contract zijn synoniem voor moderniteit, . Onderhavig is een erg formeel woor dat vooral in juridische teksten voorkomt. Uw leverancier voor gemak, service en.


Je bent voor een mkb-bedrijf een financieel blok aan het been. Bij een vast contract hadden ze me moeten doorbetalen, ook als ik een tijd niet inzetbaar zou zijn . Gratis Thesaurus med over 200. Een overeenkomst is een synoniem voor contract. Het arbeidscontract (een bijzonder contract ) kent iedereen wel, de overeenkomst van opdracht of aanneming . Dutch term or phrase: waarbij - vervangen met een synoniem.


Contract verbreken

De Nederlandse voetbaltrainer: ooit gewild exportproduct, nu synoniem voor eigenwijs en naïef. Toch leverde hij in Oostenrijk zijn contract in. Het huidige contract loopt tot het einde van het seizoen.


We stonden op het punt om over een nieuw contract te praten, maar de crisis gooide . Men kan er dan voor kiezen het contract op te zeggen, te ontbinden of een boete op te leggen. Synoniemen van Contractbreuk. Is het onderhavige besluit synoniem met dit besluit? Die naam staat nu synoniem voor verliezers, vertelde Vanden Stock in een . Het gestandaardiseerde contract voor een bepaald aantal eenheden van het instrument. Woestijnvis is inmiddels uitgegroeid tot een . Our lawyers are principally concerned with company and contract law.


Contract verbreken

But we can also be of service to our clients in relation to other aspects of law. PHPhulp is een Nederlandstalige PHP webcommunity met vele artikelen over PHP, gratis te downloaden PHP scripts en online hulp via een . Zolang het contract niet tot stand gekomen is, spreken we van de aanvrager. De acceptatie gebeurt door de. Aanneming van werk of Contracting ). Kuifje blijft synoniem met kassa.


Scherpe tekening over Trump gaat viraal, contract cartoonist opgezegd 2 . Het zijn eenvoudigweg synoniemen voor hetzelfde juridische feit: een set van afspraken tussen . Strafbeding - boetebeding, beide termen zijn synoniem en ze dekken. Aldus het beding in een contract van medeeigendom ter waar- borging van de stipte . Gentlemens agreement. Bij financiële leasing van roerende goederen is in het contract een aankoopoptie voorzien van maximaal van de investeringswaarde van het geleasede . Vorige week was ik bij de presentatie van een juridisch boek over standaardbepalingen in contracten. De wereld hangt van contracten aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts