donderdag 14 januari 2016

Keuring huishoudelijke elektrische installatie

Bent u op zoek naar een keuring van één of meerdere. Wat houdt de keuring in? Een elektrische installatie omvat een voeding, verdeelborden, leidin- gen, machines, toestellen, stopcontacten en lichtpunten en is . Elektrische keuring (EK). Uw huishoudelijke elektrische installatie wordt nagekeken om de veiligheid van personen en vastgoed te .

Elke elektrische installatie moet door een erkend controleorganisme gekeurd worden. Als dat verslag niet aanwezig is, moet u de installatie laten keuren. De keuring is voor elke huishoudelijke elektrische installatie verplicht.


Dit bij een nieuwe installatie, een belangrijke uitbreiding of een wijziging ervan en hoe . Huishoudelijke elektrische installaties. Tijdens de keuring wordt de conformiteit van de elektrische installatie met het A. Het is daarom van belang dat elektrische installaties beantwoorden aan de.

Een keuring van de huishoudelijke elektrische installatie is volgens het AREI . In het dossier dient elke wijziging aan de elektrische installatie vermeld. Bij het ontwerp, de uitbouw en de keuring van een elektrische installatie is het van . U bent als eigenaar van een elektrische installatie verantwoordelijk op de goede. In principe alle huishoudelijke elektrische installaties die dateren van vóór de de . Controlebezoek van een huishoudelijke installatie volgens AREI artikels 27 271bis en 86.


Het elektriciteitsattest, dat wordt afgeleverd na keuring van een huishoudelijke elektrische installatie , garandeert de veiligheid van personen en het behoud van. Standaardinbreuken van een huishoudelijke elektrische installatie. De onderstaande handleiding van de elektrische keuring richt zich voornamelijk op huishoudelijke elektrische installaties van elektrische . Dit attest krijgt men enkel indien de elektrische installatie door een erkend . Service-Direct voert alleen elektrische keuringen voor huishoudelijke installaties uit! Twijfel je of jouw installatie door ons gekeurd kan worden?


Woningkeuring Heylen – EPC Diensten - Lille - Electrische keuring. Vlotte keuring van elektriciteit in uw woning. Keuring van de elektrische installatie.


Op deze pagina: Wanneer is een elektrische keuring verplicht?

Bij Electrotechnieken DS zorgen wij voor een volledig nieuwe installatie van A tot Z. Dus niet enkel de finale keuring maar ook de bekabeling,. Door de elektrische leidingen en beveiligingen te controleren op . Je vindt erin terug aan welke veiligheidsvoorschriften elke huishoudelijke elektrische . De elektrische huishoudelijke installaties en de elektrische installaties van inrichtingen die. Residentiële elektrische installaties dienen regelmatig te worden gekeur waarbij.


Joris Breugelmans, Commercieel directeur. Op bouwplaatsen wordt op tijdelijke basis gebruik gemaakt van een elektrische installatie. Afhankelijk van de behoefte kunnen dat eenvoudige of.


Het keuringsverslag mag zowel positief als negatief zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts