vrijdag 9 september 2016

Huis te koop mariekerke

Huis te koop mariekerke

Mariekerke , Bornem, Provincie Antwerpen. Woonhuis te koop met slaapkamers. Goed gelegen in de buurt van school, speelplein, schededijk. Immo zoekertjes in Bornem.


Contacteer Dewaele om je ideale thuis te. Dit groot huis met een handelsgelijkvloers van 4m² heeft tal van mogelijkheden als horecazaak, feestzaal, . Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie. Op zoek naar immo te koop en te huur?


Grotendeels gerenoveerde . Aanbod te koop bij Berno vastgoed en advies. Optima, de makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! WONING (OPEN BEBOUWING) TE . Huis te koop in Liezele € 179. Of gebruik onderstaande.


Huis te koop mariekerke

U wil een huis kopen in. Herenhuis Te koop Puurs-Sint-Amands. Deze nieuwbouwwoning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 158m² en is gelegen op een perceel van. Te renoveren rijwoning met fietsendoorgang op een perceel van 132m² en bestaande uit: kelder, inkomhal met apart toilet,. Luxueuze en ruime serviceflat te koop in het project Senior Plaza te Willebroek.


Een woning kopen in Meliskerke begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. RUIM NIEUWBOUW DUPLEX-APPARTEMENT 129M² MET SLAAPKAMERS EN TERRAS. Ligging op 2de en 3de verdieping (met lift) in nieuw te bouwen . Ons agentschap contacteren.


Ons Zeeuwse familiehuis ligt op een unieke en idyllische locatie, centraal op het eiland Walcheren, dichtbij zee en strand. Gelegen aan de rand van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts