dinsdag 6 september 2016

Ouderschapsverlof onderwijs tadd

Wil je meer tijd met je kinderen doorbrengen? Neem dan volledig, halftijds of voor een vijfde ouderschapsverlof. Dat is een vorm van loopbaanonderbreking. Loopbaanonderbreking voor ouderschapsverlof duurt maximum vier. In het volwassenenonderwijs wordt nog een verder onderscheid gemaakt tussen het.


Ouderschapsverlof onderwijs tadd

Nu kan enkel nog een LBO voor ouderschapsverlof , medische bijstand of. Heb ik dan recht op ouderschapsverlof. In het gesubsidieerd officieel onderwijs kan dat ook zonder je akkoord. Het ouderschapsverlof bedraagt maanden.


Ikzelf sta in het onderwijs. Alleen ben ik nog niet vastbenoemd en ook nog geen TADD. Daarna heb ik nog betaald ouderschapsverlof opgenomen, dus ik ben eind . PGO: rechten en de plichten van de leraar in het onderwijs. Het nieuwe schooljaar is begonnen en dan komt ons onderwijs (eindelijk) weer. Volledige loopbaanonderbreking- ouderschapsverlof.


Voorrang tijdelijke aanstelling. Elk schoolbestuur moet bij tijdelijke. Personeelsleden secundair onderwijs. Tijdelijke aanstelling doorlopende duur. TADD (aan school of in ambt);.


Een loopbaanonderbreking voor ouderschapsverlof moet in de regel worden. U kunt uw vraag ook online aan hen kwijt: Infolijn onderwijs – via het . Op september verandert er heel wat in het onderwijs. Rationalisatie en programmatie E. De regelgeving in het onderwijs is zo omvangrijk geworden dat het voor u, als. Ouderschapsverlof is een vorm van volledige loopbaanonderbreking die toelaat de. Want ik ben toch voor een stuk benoemd en nu krijgt iemand die zelfs nog geen Tadd heeft . Verlof voor opdrachten in het belang van het onderwijs (“detachering”).


Voor het lager onderwijs bedraagt het niet-geïndexeerde basisbedrag van. DD genoemd: tijDelijke aanstelling Van DoorlopenDe Duur. Halftijdse LBO OV: Exact de helft van een . Ik ben nog niet vastbenoemd en ook nog geen TADD. Vlaanderen: wettelijke regels via o. Communicatie naar het Vlaams ministerie van onderwijs en vorming. Onderwijs - Basisonderwijs.


Het gaat hier om personeelsleden die al ouderschapsverlof hebben . Kerstvakantie begint halve dag vroeger. Ik ben voltijds tewerkgesteld in het onderwijs (wel nog niet volledig vastbenoemd ). Exemplaar voor het bestuur Exemplaar voor de inspectie van het onderwijs Exemplaar voor de medezeggenschapsraad Exemplaar voor de school . Ons streefdoel: “Respons op uw vraag binnen de 24 . Toelatingsvoorwaarden voor de leerlingen in het deeltijds kunstonderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts