woensdag 14 september 2016

Rooftop zandhoven

Rooftop zandhoven

Rooftop is een nieuwe trendy brasserie. Naast onze brasseriekaart brengen wij ook ontbijt, lunchformules en diner in een mooie setting met mooi terras. Restaurants van meubelzaken en andere grootwinkelbedrijven komen op een steeds hoger plan. Deze pin is ontdekt door Top Interieur.


Rooftop zandhoven

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Contactinformatie, telefoon, adres. Ook daar zullen we met een geheel nieuwe presentatie onze . BedrijfOp de 2de verdieping van de gloednieuwe Interieurwinkel Top Interieur te Massenhoven…See this and similar jobs on LinkedIn. Zandhoven Liersebaan, 1plattegron locatie, vervoer, openingstijden in . In their new buildings they . Een uitstap gepland naar Top Interieur Massenhove?


Vanaf 9u kan er terecht voor een ontbijt, in de . De brasserie vormt het verlengde van de architectuur van het gebouw en sluit aan bij de . Het Boothuys is gelegen aan de Kanaaldijk van het Albertkanaal in Massenhoven, makkelijk te bereiken met de auto, fiets óf boot! Openingsuren Top Interieur in Massenhoven. Emploi Broechem, Halle, Malle, Massenhoven, Oelegem - Zandhoven. Autres restaurants à proximité. Enjoy one of the best views over the buzzing city of Antwerp while sipping one of the locally brewed . Blij dat ze er weer zijn.


Commercial groundfloor for rent in Westerlo. Daarnaast vindt u op deze pagina de. Nearby Attractions See all .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts