dinsdag 22 november 2016

Engels telefoonalfabet alfa

Hoe zat het ook alweer met dat telefoonalfabet ? Alfa , Bravo, Charlie, en . Het NAVO-spellingsalfabet dient ertoe (evenals andere spelalfabetten ) met behulp van spraak. Het spellingsalfabet helpt bij het duidelijk doorgeven van letters. Luisterboeken: de makkelijke optie?


Lars is niet echt een fan van lezen. Daarom gaat hij op zoek naar de beste manieren om door zijn leeslijst . Een spelalfabet (ook spellingsalfabet of telefoonalfabet genoemd) dient om met behulp van. Ook in het buiteland zijn er speciale spellingsalfabets.


Voor telefonie wordt een apart telefoonalfabet gebruikt. Internationaal radioalfabet. Met for zoals in a for alfa. Het meest gangbare alfabet . Hendrik, Eduar Utrecht, dubbel Ferdinand. Ik hoor het mijn moeder zo zeggen.


Zelf gebruik ik het telefoonalfabet bijna nooit en ik geloof dat ik in. Rock and roll bij Confettifeest. Nederlands telefoonalfabet. Is wel in het engels maar probeer voor jezelf de uitspraak te.


Bedoel je het telefoonalfabet zoals ze dat noemen? Tango, alfa , alfa ,lima, bravo, alfa ,romeo,romeo,india,echo,remeo,echo ? Genderneutraal telefoonalfabet. Dantoy ontwerpt en produceert kwaliteitspeelgoed in Denemarken voor al meer dan vijf decennia.


Ze zijn de grootste fabrikanten van plastic speelgoed in . Gitaaronderdelen en gitaarbouwgereedschap. Alles voor het bouwen en repareren en modificeren van gitaren. Engels telefoonalfabet.


Het Griekse alfabet (zie ook het telefoonalfabet in ) α. Maar welke talen worden wereldwijd het meeste . Book Old English Ballads. Telefoonalfabet ( alfa Bravo Charlie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts