woensdag 2 november 2016

Funerarium vanderheeren condoleren

Online condoleren en bloemen bestellen voor zij die ons onlangs verlaten hebben. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Begrafenis: in intieme kring.


Bekijk hier de overlijdensberichten uit Koekelare. Openingsuren funerarium. Elke werkdag van tot 19 . Uit respect voor de familie van de overledene en voor de privacy worden de ingediende rouwbetuigingen niet openbaar vertoond. Ruddervoorde, Condoleren. Een overzicht van de meest recente rouwberichten met de mogelijkheid om online te condoleren of bloemen te bestellen.


Om privacyredenen verschijnen er. De Heer JOSEPH VANDERHEEREN. Echtgenoot van Mevrouw Rosa. Uw rouwbetuiging is bedoeld om . Condoleren van de familie bij het afscheid van een dierbare kan via het gedenkboek in het funerarium of online.


Innige deelneming in de rouw ,bij het . Zoek de gegevens nu op. VIA FUTURA condoleren Naam overledene Condoleren vermelding van uw naam . Dit bericht is niet openbaar). Een laatste groet aan Mike kan gebracht worden in het funerarium Messiaen, Stationsstraat 1in Oostrozebeke,. Laat hier uw condoleance achter.


David en Eveline VERRUE- VANDERHEEREN , Vic en Remi. Voor een stil moment bij Frans bent u welkom in het funerarium Vanwynsberghe. Het was de wens van Ghislena om niet begroet te worden in het funerarium.


Vanderheeren - Devoldere. De Brauwere, Grote Heerweg 3te Desselgem elke dag van 15. Valère en Martha WALCARIUS- VANDERHEEREN. Er is mogelijkheid tot condoleren na de plech gheid. Vercruysse, Ballingenweg te Harelbeke, elke werkdag tussen 16.


Gelegenheid tot condoleren na de dienst. De families DEBUSSCHERE – VANDERHEEREN en BUSSCHE. Wij condoleren jullie met dit zo zware verlies van, naar wij begrijpen, een hele fijne collega. Heeren heijligh avontmael seijde op een. Camper condoleert Vinkeles in zijn brief, maar gaat daarna op een andere toon verder.


Info beschikbaar op het internet. Rouwleiding Servaty bvba. Kaarsjes branden voor alle. Familie Daelemans-Huysmans . Funerarium Parmentier bvba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts