maandag 10 april 2017

Voorbeeld titels

Voorbeeld titels

De oproep van de scholieren komt er nu omdat de schoolreglementen voor volgend jaar in . Pleidooi voor een asielhond. Jongeren(organisaties) sloegen de handen ineen met maar één doel : de . Onderwijs over Europa . Schiphol voor het pleidooi in het minder-Marokkanen-proces tegen Wilders.

Voorbeeld titels

De prestaties van scholieren in het basis- en voortgezet onderwijs zijn vorig. Scholieren voelen kabinet aan de tand tijdens eerste Kindervragenuur. Dat is ook het pleidooi van de scholieren van het LAKS: ze willen niet dat leerlingen kunnen zakken door de toets.


Liever willen ze dat rekenen . Lees hun hele pleidooi hier terug. Voor de vier hip geklede scholieren van Turkse afkomst is eerwraak. Iedere middelbare scholier moet één keer per jaar een les geven bij een vak naar.

Middelbare scholieren mogen maximaal aan één buitenschoolse activiteit . Vijfhonderd scholieren in veldloop. De Landelijke Gilde van . Daarom heeft het Kabinet onlangs in een brief aan de Kamer een plan voorgelegd om scholieren beter te begeleiden bij het maken van een . Net zoals stakers hun baan niet willen opgeven, maar juist willen behouden, staken scholieren niet tegen de school maar voor het behoud van . De leerlingen hielden in de raad een pleidooi voor een onderzoek. De scholieren wilden weten hoe besluiten tot stand komen in een stad. Chassé Theater voor scholieren ,. NK Debatteren voor middelbare scholieren plaats. Ruim honderd scholen uit heel.


Lijsttrekkers en scholieren gingen in debat op het Stellingwerf. Zoals Mik – ,, socialist in hart en nieren” – die een fel pleidooi hield tegen , . In een eventueel proces bepaalt hij de inhoudelijke koers: hij stelt de dagvaarding op, ontwerpt de processtukken en houdt pleidooien. KLIMAATMARS IN ASSE: meer dan duizend scholieren eisen extra. De sprekers hielden ook een pleidooi voor betere fietsverbindingen, .

Voorbeeld titels

Een procureur heeft een . HENGELO - De politie heeft ingegrepen op een instagramaccount, waarop scholieren uit Hengelo vechtpartijen plaatsten. Lansingerland – Als het aan de PvdA ligt krijgen alle scholieren in de. De twee bereikten de eindstrijd met hun pleidooi voor meer voorlichting over . De stakingen van scholieren zijn inspirerend omdat ze dwars door alle bullshit van de babbelende stropdasmannetjes heen breken en voor . Ik wil zeker geen pleidooi houden om allemaal thuisonderwijs te volgen.


Zijn advocate Bénédicte Ficqaan houdt een pleidooi om hem vrij te . Deze organisaties vinden dat scholieren met dyslexie bij een examen. Cultuur en Wetenschap ontvangt een pleidooi om de sluiting van . Gisteren zakten minstens 12. Het is de tweede week op rij dat leerlingen vanuit . Belgische hoofdstad om te betogen voor het klimaat. Nederland moet het verbod .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts