vrijdag 14 juli 2017

Duplicaat rijbewijs

Duplicaat rijbewijs

Bij verlies of diefstal van uw leervergunning, voorlopig rijbewijs of rijbewijs kunt u een duplicaat verkrijgen. Voor iedereen die een formulier . Als u uw rijbewijs kwijt bent, kunt u bij de gemeente een verklaring invullen. Daarna vraagt u meteen een nieuw rijbewijs aan. U hoeft dus niet naar de politie.


Het rijbewijs in Belgiƫ, BelgiuVervanging en duplicaten , ook bij verlies of diefstal.

Als uw rijbewijs kwijt of gestolen is, kunt u een nieuw rijbewijs aanvragen. Hoe dat moet, is afhankelijk van waar u woont en waar u uw rijbewijs bent . Wanneer u uw rijbewijs kwijt bent geraakt of wanneer deze is gestolen, moet u. Dan ontvangt u een zogenaamd duplicaat rijbewijs wanneer u uw rijbewijs . Wanneer je rijbewijs gestolen, verouderd of verloren is, kan je een duplicaat aanvragen. Maak een afspraak bij de dienst burgerzaken om een duplicaat rijbewijs aan te vragen.


Het vorig Belgisch rijbewijs is niet meer geldig als u een duplicaat . Hoofdstuk V Vervanging en duplicaten van het rijbewijs , van het voorlopige rijbewijs of van de leervergunning Art. De houder van een rijbewijs die een .

Na verlies, diefstal, beschadiging of vernietiging van je rijbewijs kan je bij ons een duplicaat aanvragen. Op de afdeling rijbewijzen kunt u zich wenden voor: 1. Je kan je huidige rijbewijs uit vrije wil . Het verlengen van het Surinaams rijbewijs 2. Het aanvragen van een duplicaat 3. Bij verlies, diefstal, beschadiging of vernietiging van uw (voorlopig) rijbewijs kunt u een duplicaat aanvragen. In het geval u uw huidige rijbewijs wil vernieuwen omwille van . Doe aangifte bij de politie.


Duplicaat rijbewijs

Na aangifte ontvang je een formulier Aanvraag om een duplicaat dat je zelf dient aan te vullen alsook een Attest . Verder kan een duplicaat van een nog geldig rijbewijs worden aangevraagd worden. U kan een duplicaat krijgen van uw (voorlopig) rijbewijs na verlies, diefstal, beschadiging, vernietiging of waarschuwing door de politie. Een rijbewijs verkrijgen gebeurt in twee stappen: Aanvragen: meld u persoonlijk aan om uw nieuwe . Het is ook mogelijk om een duplicaat te bekomen . In geval van verlies, diefstal of beschadiging van een rijbewijs, kan men een duplicaat aanvragen.


Een duplicaat rijbewijs is een exacte kopie van het originele . Dientengevolge varieert het huidige tarief van f - tot f - per rijbewijs. Met betrekking tot de leges voor de afgifte van duplicaat -rijbewijzen bepaalt de . Omwisseling van een buitenlands rijbewijs : EU: €3- niet-EU: €31.

Het Europees rijbewijs is geldig in alle landen van de Europese Economische Ruimte (EER) en in de landen buiten de. Ze zeggen dat je niet met de auto mag rijden als je rijbewijs gestolen is. Duplicaten van rijbewijzen zijn afgeschaft. Een Europees rijbewijs is een document in de vorm van een bankkaart,.


Duplicaat rijbewijs

Attest van aangifte van verlies of diefstal - aanvraag om een duplicaat. Je krijgt van hen een bewijs van verlies mee, dat dient als aanvraagformulier voor een duplicaat van je rijbewijs. Dit attest van verlies is geen rijbewijs.


U heeft een rijbewijs dat op CuraƧao is afgegeven en is dit kwijtgeraakt, gestolen of niet leesbaar, dan kunt een duplicaat van het laatst uitgegeven rijbewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts