maandag 10 juli 2017

Paspoort aanvragen kind

Een paspoort voor een kind tot jaar vraagt u aan bij een Stadsloket. Uw kind moet aanwezig zijn bij de aanvraag. Hoe kan ik een paspoort of. Moet ik mij identificeren om.


Paspoort aanvragen kind

U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente.

U kunt als ouder niet namens uw kind (eren) een paspoort aanvragen. Lees alles over het waarom en de zin en onzin van een paspoort voor je baby. Dan kunt u hier een paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind dat jonger is dan jaar?


Een geldig en origineel identiteitsbewijs van alle ouders of personen die gezag hebben over het kind. Vanaf jaar mag iemand zelf een paspoort aanvragen. Een nieuw paspoort vraagt u aan in de gemeente waar u woont.


Kom hiervoor persoonlijk.

Paspoort aanvragen kind

U neemt uw kind (eren) mee naar het gemeentekantoor. Het paspoort ligt vervolgens na werkdagen voor u klaar in het gemeentehuis waar u de aanvraag hebt gedaan. Let op: ook kinderen moeten persoonlijk . Kosten vanaf jaar: paspoort € 105 ID-kaart € 755. U moet altijd een nieuw document aanvragen. De aanvraag voor een paspoort kunt u online starten of aan het loket.


De persoon voor wie het paspoort is, dus ook uw kind. Als ouders of gezaghebbenden een paspoort aanvragen voor hun kind , moet het kind daarbij aanwezig zijn. Origineel legitimatiebewijs van (beide) ouder(s) of . Voor het aanvragen van een paspoort maakt u een afspraak.


Van maandag tot en met vrijdag tussen 9. Ook kinderen moeten zelf komen bij het aanvragen en . Maak hiervoor een afspraak. U heeft een paspoort of identiteitskaart nodig als u naar het buitenland gaat. Paspoort of identiteitskaart aanvragen kinderen.


Als u een paspoort wilt aanvragen voor uw kind , moet uw kind bij de afspraak aanwezig zijn.

Paspoort aanvragen kind

Tot het kind jaar is, moeten de ouders of voogden toestemming. U kunt een paspoort op afspraak aanvragen in de stadswinkel. Na werkdagen kunt u uw.


Het kind zelf moet meekomen bij het aanvragen én ophalen. Vraag een paspoort aan bij de gemeente Vlaardingen als u hier staat. U wilt een paspoort aanvragen of vernieuwen.


Daarvoor kunt u een afspraak. Voor een paspoortaanvraag komt u persoonlijk naar het stadhuis. Kinderen moeten zowel bij . Wilt u een vreemdelingen- of vluchtelingenpaspoort aanvragen ? Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn.


Voor de aanvraag van een paspoort moet u een afspraak maken. Aanvragen op afspraak (in de ochtend is het niet nodig een afspraak van alle personen (meestal beide ouders) die het gezag over het kind hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts