donderdag 28 september 2017

Paspoort verlengen kind

Paspoort verlengen kind

Een paspoort voor een kind tot jaar vraagt u aan bij een Stadsloket. Uw kind moet aanwezig zijn bij de aanvraag. Als ouders moet u allebei toestemming geven voordat uw kind een paspoort kan. U en de andere ouder komen samen met het kind het paspoort aanvragen. Na de aanvraag duurt het ongeveer werkdagen voordat uw paspoort gereed is.


Dan kunt u hier een paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind dat jonger is dan jaar? Maak hiervoor een afspraak. Ook kinderen moeten zelf komen bij het aanvragen en . Standaard ligt het paspoort of de identiteitskaart na werkdagen klaar. U neemt meer mee bij de aanvraag van een paspoort voor een kind.


Voor het aanvragen van uw paspoort gaat u naar het gemeentehuis. Let op: ook kinderen moeten persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en ophalen. Een identiteitsbewijs wordt niet verlengd.


U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Kunt u het paspoort niet persoonlijk aanvragen omdat u een lichamelijke of verstandelijke . Aanvragen of vernieuwen, kwijt of gestolen, spoedprocedure en kosten. De persoon voor wie het paspoort is, dus ook uw kind.


Alle paspoorten en ID-kaarten. Maakt u een afspraak voor uw kind (eren) waarbij u aanwezig bent, dan mag u . Kosten vanaf jaar: paspoort € 105 ID-kaart € 755. Als ouders of gezaghebbenden een paspoort aanvragen voor hun kind , moet het kind daarbij aanwezig zijn. Origineel legitimatiebewijs van (beide) ouder(s) of . Na werkdagen is uw paspoort klaar en kunt u hem afhalen. Van maandag tot en met.


Meenemen kinderen tot jaar. U kunt uw paspoort ook laten. Ben je jonger dan jaar ? Kinderen moeten zelf meekomen bij het aanvragen en ophalen. Na dagen kunt u uw paspoort ophalen.


Dan kun je een paspoort of ID-kaart aanvragen aan de balie van het Inwonersplein, Stadhuisplein 10. Hiervoor maak je online een afspraak paspoort. Neem het volgende mee als u uw paspoort komt aanvragen. U wilt een paspoort aanvragen of vernieuwen. Daarvoor kunt u een afspraak.


Paspoort verlengen kind

Paspoort voor kinderen tot jaar. U heeft een paspoort of identiteitskaart nodig als u naar het buitenland gaat. Als u met uw kinderen naar het buitenland reist, hebben kinderen een eigen identiteitskaart of paspoort nodig.


De leeftijd van het kind maakt dan niet uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts