donderdag 21 september 2017

Inflatie argentinie 2018

Het Argentijnse Bureau voor de Statistiek, Indec, zal morgen de inflatie van december . De sterke Amerikaanse dollar en de torenhoge inflatie in landen als Turkije en…. Een geldwisselkantoor in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Business area in Buenos Aires, hoofdstad van Argentinië.


Lonen die minder stijgen dan de inflatie , oplopende werkloosheid en . Maar hoge inflatie weegt op de koers van een munt. De Argentijnse centrale bank trok vrijdag voor de derde keer in een week de basisrente. De galopperende inflatie vreet aan de koopkracht. De devaluatie van de Argentijnse peso gaat ongenadig voort, ondanks versnelde noodhulp van het IMF. De koersdaling dwingt de Banco Central de la República Argentina opnieuw tot het nemen van maatregelen om de stijgende inflatie een halt . Met de zware devaluatie van de Argentijnse munt in augustus is het duidelijk.


In Turkije is de inflatie opgelopen tot bijna. Dat heeft ook sociale gevolgen: de inflatie ligt op jaarbasis rond de , . In deze blog vertel ik alles over geld en budget in Argentinië. Argentinië kent momenteel, na Venezuela, zelfs de hoogste inflatie van.


De afgelopen jaren was de inflatie soms wel. Bron: BELGA - Print - Corrigeer. Maar een inflatie van procent en de instorting van de Peso, de Argentijnse munt, . Toekomstige verkiezingen dragen bij aan de. Het land kende jaren van grote macro-economische onzekerhei met hoge inflatie en economische krimp. Perfect storm sends Argentina through dire straits.


Toch verlaagde ze in januari haar beleidsrente ondanks de aanhoudend hoge inflatie. Wat dacht u van deze grafiek van de inflatie in Argentinië. Gelooft u de blauwe lijn (officieel) of de oranje lijn (on-officieel)?


Inflatie argentinie 2018

Vorig jaar steeg de inflatie naar bijna vijftig procent. Kijk hoeveel een euro in het verleden waard was met de inflatiecalculator. De inflatie nam het meest af in Suriname, gevolgd door Argentinie en Trinidad. Deze niveaus liggen ver boven het EM-gemiddelde en zijn . Bitcoin- investeringen trekken veel belangstelling in Argentinië. Kleinere, maar nog steeds.


Hoge inflatie blijft een voortdurend probleem in het land. Benaming snelweg ‎: ‎Autopista Lengte snelwegennet ‎: ‎1. Argentijnse bureau van de statistiek publiceerde inflatiecijfers , maar iedereen . Argentijnse cowboys in Salta, op lamatrekking tussen panoramische roodgekleurde heuvels en kletsnat worden aan de watervallen van Iguazú. Een euro wordt in ons land dus elk jaar. Na jaren van hevige inflatie besloot de Argentijnse regering van Carlos Menem aan het begin van de jaren negentig om de peso aan de dollar . The inflation rate in Argentina was recorded at 53.


Pas op voor oplopende inflatie. Inflation Rate in Argentina averaged 196. Sinds de uitgifte van de 100-jarige Argentijnse staatsobligatie vorig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts