donderdag 14 december 2017

Juf milou spelling

Een gloednieuw spel waarbij de kinderen paren bij elkaar moeten zoeken. Je kunt de kaartjes dubbelzijdig uitprinten. Klik hier voor de paren . Deze pin is ontdekt door Margot van Zuijlen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Juf milou spelling

Elke maandag breng ik in het derde leerjaar het nieuwe woordpakket aan. Dit woordpakket wordt op een speelse manier aangebracht en ingeoefend in de klas. JMonline - De website voor het gratis uitdelen van huiswerk door de leerkracht en het gratis oefenen voor leerlingen in het basisonderwijs.


Dit werkblad en nog veel meer in de categorie tegenstellingen kun je downloaden op de website van Juf Milou. Werkbladen spelling werkwoordspelling voor groep 7. Spelling - werkwoordspelling. Vraag jij je dat ook wel eens af?


Juf milou spelling

In mijn blog geef ik je een leuke werkvorm waarbij je bewust stil staat bij een. Samenstellingen en Woorden op -nk Woorden op -eeuw, -ieuw, -uw Woorden op -ooi, -aai, -oei Mmmkm- en mkmmm-woorden (door elkaar) Ik heb net . Letters leren lezen - letter t - werkbladen ~ Juf Milou. Veel oefenen is dan de enige manier om de spelling van woorden geautomatiseerd te krijgen. TOMSP spellingkaarten. Maar hoe oefen je het . De oefeningen zijn - aldus juf Milou - op niveau van de kinderen gemaakt,.


Ga na de onderstaande website en maak zelf . Via deze site kunt u oefeningen vinden voor. Lenny: Taal Op Maat spelling werkbladen groep 4. Dit werkblad begrijpend lezen en nog veel meer kun je downloaden op de website van Juf Milou. Verschillende soorten gedichten.


Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen. Juf Milou on Twitter: Oefenen met #lerenlezen in #groepOp. Online taal leren zoals op school. ICT extraatjes contact rekenen spelling taal zaakvakken overige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts