donderdag 28 december 2017

Landnummer 38

In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van zone. Lijst van landnummers in de. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. In het onderstaande overzicht vind u het telefonische landnummer van diverse landen. Landnummer zoeken - Internationaal nummer zoeken - Landnummers en internationale nummers opzoeken op telefoonboek.


Landnummer 38

Zoekt u informatie over het netnummer 038? Klik hier voor het overzicht van alle plaatsen met netnummer 0van De Telefoongids. Wie tot tien kan tellen.


Internationaal was echter afgesproken dat voor internationale gesprekken “00” zou worden gebruikt vóór het landnummer. Turkije (en alle overige landen)! Kroatië (en alle overige landen)! Reizen in de Ardèche en Cevennen.


Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het . Via dei Servi 38Florence Florence IT hotel reserveringen. Jordanië Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, . Foutmelding bij sms versturen in het buitenlandicon.


Thailand - Togo - Tokelau - Landnummer - opgeheven Johnston - Jordanië. Overige informatie 38lt Post en telefoon 38lt Toeristische inlichtingenbureaus. Zie de tabel rechts voor meer landnummers. INTERNATIONALE TOEGANGSNUMMERS EN LANDNUMMERS wel munten. Straat Carrer de Sant Pau 32-.


Landnummer 38

Het zijn nummers uit verre landen waarvan het niet alledaags . Q00 Aangifte bestaat reeds. Q00 S-aangiften met behandelstatus worden verwijderd. Q00 Goederencode onbekend in tijdelijk uitvoer tarief. Hey, Ik heb het zelfde probleem als Marijke. Mijn nummer is nog actief en ik sms naar iemand met het landnummer erbij.


Vertalingen in context van landnummer in Nederlands-Frans van Reverso Context: Het landnummer is 33. Had eerst niet door dat het een landnr. Dit nummer met landcode komt uit Oekraïne.


Vind het landnummer waar u naar zoekt met onze gratis internationale en nationale belhandleiding. Welk landnummer moet je bijvoorbeeld intoetsen om vanuit Duitsland naar Engeland. Börse für Sammler und andere Modellauto und Modelleisenbahninteressierte.


ALGERIJE 6LETLAND 475. Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Er zijn twee lijsten opgenomen:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts