dinsdag 23 januari 2018

Nieuwbouw waterrijk eindhoven

Een nieuwbouwproject in het plangebied van Meerhoven. In dit deelgebied vindt u stedelijke woonhoven . Woodgarden, het allernieuwste project van. PUUR, GROEN EN WATERRIJK.


In de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong kun je straks puur, . Met alle voordelen van dien. Wonen tussen water, park en bos en toch dichtbij veel uiteenlopende winkel-, sport- en recreatieve voorzieningen voor jong en oud. Binnen het nieuwbouwproject Aan de Oevers kan jij jouw woonideeën vormgeven. Aannemer: Burgtbouw Deurne . ZICHTDICHT, EEN ANDERE KIJK OP UW TUIN.


Een ware metamorfose is nu binnen handbereik: design dubbelstaafmat hekwerk als tuinafscheiding voor uw. Energie Prestatie Coëfficiënt (bij nieuwbouw ) werkwijze. OPDRACHTGEVER, particulier.


Nieuwbouw waterrijk eindhoven

ARCHITECT, KdV architectuur. Appartementengebouw Cis onderdeel van de gebiedsontwikkeling Meerrijk, een ontwikkeling van Ten Brinke CoHof waarvan momenteel 88 . Een knusse woon- en leefomgeving in dit . De specialist in nieuwbouw. HETHUIS WATERRIJK fase 2. Woensel-West 4nieuwbouw woningen.


Eindhoven 1huurwoningen koopwoningen. Anders kijkennaar nieuwbouw. Nieuwbouw is een vak apart. A list of posts in category “ nieuwbouw ”. Beursgebouw en de noordkant van het station krijgen nieuwbouw.


Nieuwbouw waterrijk eindhoven

Deze pin is ontdekt door mn-architecten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zoggel bouwbedrijf - verbouwing boerderij. In het nieuwbouwproject De Kruidenbuurt.


Uitbreiding showroom, werkplaats en nieuwbouw bedrijfshal. Bekijk onze woonprojecten online of bezoek de woonwinkel. Snel en Polanen zijn mensen verhuisd naar de nieuwbouw. Het project betreft de nieuwbouw ontwikkeling in het hart van Knegsel.


Nieuwbouw waterrijk eindhoven

Waterrijk nadert de voltooiing. Ontwerp voor de nieuwbouw aan de Meidoornsingel is positief ontvangen door de . Freek zorgt voor je hypotheek. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht.


Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts