woensdag 24 januari 2018

Wanneer ecocheques ontvangen 2018

Als je deeltijds werkt, heb je recht op de premie evenredig met je. De ecocheques komen dan op dezelfde kaart als de . Naast de ecocheques , voorziet uw sector ook een bruto jaarpremie. Ten slotte vond men de.


Als werkgever van het PC 200.

Wanneer ecocheques ontvangen 2018

Voltijdse werknemers met een volledige referteperiode ontvangen ecocheques van 2EUR. Maaltijdcheques en ecocheques zijn belangrijke extralegale voordelen. Ontbrekend: ontvangen PC 201.


Maar is de ecocheque een recht dat door iedereen verworven is? Men kan als werknemer per jaar maximaal 2euro aan ecocheques ontvangen. Je zal ecocheques ontvangen ! Wanneer zal ik de ecocheques ontvangen ? Sedert vorig jaar ontvangen ook de arbeiders uit de bouwsector (PC 124).

In het paritair comité van de tuinaanleg is overeengekomen om ecocheques toe te. Let wel: enkel indien uw werknemer nog geen Edenred-kaart heeft zal u een kaart ontvangen. Werknemers die deeltijds werken, zullen deze ecocheques pro rata ontvangen.


Wanneer ecocheques ontvangen 2018

Belgen ontvangen elk jaar ecocheques , voor . Dagen waarvoor de werknemer loon ontvangen heeft De overeenkomst. Ecocheques kan je gebruiken om bepaalde producten te kopen, maar ook . In de maanden mei en juni ontvangen bedienden uit diverse sectoren ecocheques van maximum 250€. Onder andere in: PC 2- . Rik Daems (Open Vld) wil de ecocheque definitief en volledig te vervangen. Profiteer er volop van én doe iets voor de planeet!


Ontdek de ecocheques Download uw boodschappenlijst . U kunt als werknemer per jaar maximaal 2euro aan ecocheques ontvangen. Elke cheque heeft een maximale waarde van euro. U krijgt als werknemer . Zo mag u niet vergeten om binnenkort opnieuw ecocheques te bestellen. Hoeveel pensioen zal ik later ontvangen ?

De reguliere arbeiders uit de tuinbouwsector ontvangen in de maand december een eindejaarspremie vanwege het Waarborg en Sociaal Fonds. De eco cheque van Sodexo België is niet alleen voordelig, maar ook milieuvriendelijk met de aankoop van ecologische en duurzame producten en diensten. Het ontvangen van de ecocheques gaat bovendien sneller, de kaart.


Toekenning ecocheques voor 15EUR aan alle voltijds tewerkgestelde bedienden. De enige voorwaarde is dat je ecocheques nog geldig zijn wanneer wij deze ontvangen. Lees meer op deze pagina over de verschillende manieren om met . Deeltijdse medewerkers ontvangen ecocheques voor een bedrag. Alle voltijdse arbeiders van de sector metaalhandel ontvangen 2euro.


De referteperiode loopt vanaf juni van . Sommige werknemers ontvangen van hun werkgever ecocheques.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts