woensdag 2 mei 2018

Woorden met cht

Woorden met cht

Het werkblad , twee versies van resp. Als doel van het werkblad is vermeld:. Wanneer u een lijst van een werkblad maken, de kolomkoppen worden. E bepalen - zeeroncellen aan uzen onlang gebruikt A te t- ie - poelcellen aan uzen.


Woorden met cht

Schrijf hier, naast de tekenen die je hebt aangekruist op het werkblad , nog twee. De werkbladen maken gaat goe maar als ik dan een naam verander, mag ie de oude naam vervangen, nu maakt ie een nieuwe aan. Werkblad ritseldans en notentaart. Van Paula kregen we ook deze werkbladen om klanken in woorden te herkennen. Wandplaten laten hangen.


Misschien hebt u de wandplaten al opgeruimd. Voor kern heb ik een werkblad gemaakt met de klinkers in het blauw. Ik merkte dat een aantal lln het nog te moeilijk vinden. Het doel van het werkblad is te controleren of een kind de beginklank beheerst.


Woorden met cht

Klik hier voor het schrijf werkblad letter g. Op dit werkblad ga je oefenen met het herkennen van deze klank. Tel het aantal keer dat je de klank ie ziet en hoort in het versje. Kleur hetzelfde aantal hokjes . Wanneer je klaar bent kun je ook een werkblad van een andere letter maken. Zo leer je alle letters. Ik voel kriebeltjes in mijn hond haar, want kleine diertjes in kruipen door elkaar Kriebelt het op waar je hoofd en.


I: gymnastiek, sympathiek, symbool . Dit werkblad combineert woordenschat en spelling. Je leert er letters bij: r, k, au, n, b, oe, g, ie. Nieuw: De niveaus worden. Bekijk meer ideeën over Engels leren, Engels onderwijzen en Kleuterschool. Hier vindt u alle werkbladen die u kunt inzetten om te oefenen met.


Klik op de link en hij zal het werkblad openen in een nieuw tabblad. Kijk dan nog eens bij onze andere werkbladen ! In mier en iets zit de klank ie , kun jij hem al herkennen? Huiswerkweb-taal heeft ook een werkblad met deze categorieën. Bekijk het bord Leuke werkbladen (begintaak) van Kim Kwakkelaar op Pinterest.


Tijd voor Taal accent - Spelling oefenkaarten spelling: eu remediëring. Deze pin is ontdekt door Saartje De Laender. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Samenstellingen: als je de klinkers samen . Probleem is alleen dat hij er meestal in minuten mee klaar is, of hij vindt het te moeilijk en dan heeft ie geen zin meer. Heeft u ook werbladen en wilt u. I, memorie IE , memorie IJ, memorie J, memorie K, memorie . In welke woorden kun je een ie invullen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts