maandag 6 mei 2019

Enra fietsverzekering

Enra fietsverzekering

Zowel voor diefstal, schade als pechhulp kunt u bij ENRA terecht. ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike: ENRA Basis, ENRA Plus en ENRA Optimaal. Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs . ENRA Fietsbijstand zorgt ervoor dat u bij pech direct wordt opgehaald en wordt teruggebracht naar het beginpunt van uw tocht. Onze Fietsbijstand repareert uw.


Fietsverzekering voor schade en diefstal? Zowel nieuwe e-bikes als stadsfietsen en sportfietsen. Jouw fiets al verzekerd voor €met de ENRA fietsverzekering ! De meeste fietsverzekeringen worden nog altijd afgesloten bij de fietsenwinkel. Meestal gaat het dan om een polis van Enra , ANWB of . De ENRA fietsverzekering. Onbezorgd genieten van uw fiets.


Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets . De fietsverzekering van ENRA Verzekeringen is op basis van 1ervaringen gemiddeld beoordeeld met een 3. Ontdek nu wat andere klanten zeggen! Als je tussen het grote aanbod van fietsverzekeringen op de ENRA fietsverzekering bent gestuit, vraag je je misschien af wat precies de voordelen van deze . Of je nu fietstochten maakt voor je plezier of je fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, je fiets brengt je waar je wilt en. Eenmaal je de fiets van je dromen in je bezit hebt, wil je hem natuurlijk niet meer kwijt. Een goed fietsslot is dus geen overbodige luxe. Direct uw premie berekenen en verzekering aanvragen?


Enra fietsverzekering

Dat kan met onze mobilteitspartner ENRA fietsverzekeringen. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd . Stel simpel en snel je online opzegbrief op en wij zullen dit abonnement direct voor je opzeggen. Wie zijn wij en wat mag u verwachten.


ENRA verzekeringen bv treedt op als. Iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de fietsverzekering van ENRA.


Enra fietsverzekering

Want die verzekert je één, drie of vijf jaar lang van . Enra fietsverzekering premie diefstal en diefstal en beschadiging. De doorlopende fietsverzekering geldt voor minimaal jaar en u betaalt de premie per jaar. U kunt bij aanschaf van een fiets, deze direct in de winkel verzekeren, zodat u met een veilig gevoel de winkel verlaat.


Bescherm jouw nieuwe fiets tegen diefstal of schade met een Kingpolis of ENRA fietsverzekering. Het kopen van een (elektrische) fiets is een investering waar . Sluit nu een fietsverzekering af. Dit maakt het mogelijk om uw fiets te verzekeren tegen diefstal. Dan kan Bike Totaal u helpen. In samenwerking met ENRA bieden wij zowel een basis als een . Als u een nieuwe fiets koopt, wilt u natuurlijk de zekerheid van jarenlang fietsplezier.


Diefstal van, of schade aan uw rijwiel is helaas niet uit te sluiten, . Met de ENRA fietsverzekering kunt u zowel fietsen als e-bikes – nieuw en gebruikt – verzekeren. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren. Niet alleen voor fietsen, ook voor bromfietsen . Uw fiets is belangrijk, is een dierbaar en veelal ook kostbaar bezit.


Helaas is schade aan uw fiets- lang niet altijd door eigen schuld- of . Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders: korting op een fietsverzekering van ENRA ! Lees hier meer over de dekking van de stadsfiets: ENRA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts