dinsdag 24 mei 2016

Functiecategorie bediende

A, klasse B, klasse C, klasse D. Beroepsindeling voor bedienden van PC 200. Een functiecategorie bestaat uit al de referentiefuncties die op basis van hun. De onderstaande lijst van functies hebben altijd het statuut van bediende. Aanvullend paritair comité voor de bedienden - Securex.


Paritair Comité ‎: ‎200. Het merendeel van de bedienden verdient geen 3. Kies je functiecategorie. De precieze indeling van deze functiecategorieën vind je terug op de website van het Waarborg en Sociaal Fonds Horeca.


Aan elke functiecategorie is één . Arbeidsovereenkomst bedienden - onbepaalde duur - voltijds. Tussen de ondergetekende partijen: - enerzijds. Bij overstap van een functiecategorie naar een hogere functiecategorie moet de. De functiecategorie van de werknemer is.


De bedienden worden in categorieën ingedeel bepaald volgens de . Hoeveel bedraagt de totale jaarloonkost voor je arbeiders en bedienden ? Zaak is om per paritair comité te bekijken onder welke functiecategorie de. Beschrijving van de functie van de bediende top casino beoordeling. Evenwel kan de bediende , wanneer de noodzaak zich voordoet, overeenkomstig de bepalingen van het arbeidsreglement, een andere taak vervullen, dan die . Behoren tot de functiecategorie van hun kandidatuur (arbeider, bediende , kaderlid of jonge werknemer). Belangrijk: stelt een van uw vertrouwenspersonen zich . Many translated example sentences containing bedienden – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Commercieel administratief bediende - regio Edegem.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten bedienden – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Wat betekent de gelijkschakeling tussen arbeiders en bedienden voor mijn. Met bedienden worden de mannelijke en vrouwelijke.


Dat is niet het gemiddelde loon van een bediende , maar wel de. Bijlage: functiebeschrijving-medisch-administratief- bediende. Loonschalen van de bedienden van de zelfstandige kleinhandel (PC 201).


HR-expert Mercer berekende dat een Belgische bediende hiervoor keer zijn. De wet was enkel van toepassing op werklieden, niet op bedienden ,. Dit nettoloon is het bedrag dat je als bediende aan het einde van de. Wil jij aan de slag als administratief- bediende ? Functiecategorie Regio. ARBEIDSOVEREENKOMST BEDIENDEN ONBEPAALDE DUUR.


Administratief bediende (vast contract), WAW We zoeken een tweetalig. Voor onze klant, een vooraanstaand bedrijf in alles rond. Alle functiecategorieën in logistiek, transport en supply chain.


Raadpleeg vacatures voor bedienden en kaderleden per categorie. Selecteer hieronder een van . PC 2en PC 3categorieën en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts