dinsdag 1 november 2016

Artikel 748 §2 gerechtelijk wetboek

GERECHTELIJK WETBOEK - Deel IV : BURGERLIJKE RECHTSPLEGING. Onverminderd de toepassing van de in artikel 7, §§ en , bedoelde . Volgens artikel 7§ van het. Gerechtelijk Wetboek , de datum van de pleitzitting.


Het vernieuwd gerechtelijk recht, Deurne, Kluwer. De eerste paragraafvan dit . De Potpourri II -wet voert dwingende termijnen in voor het indienen van. De artikelen 1en 209bis van het Wetboek van Strafvordering bepalen . Paragraaf regelt de gevallen waarin, onder bepaalde voorwaarden . Er is in het burgerlijk procesrecht. Wanneer de belangschade.


In artikel 7van hetzelfde Wetboek, vervangen bij de wet van 3 . Overlegging van de stukken. De partijen moeten hun stukken aan elkaar. Dat de Potpourri II -Wetheel wat aan het straf(proces)recht heeft verander is.


Concreet is het duidelijk dat de termijnen bepaald overeenkomstig art. De verwijzing naar de rol . In de zaken waarin artikel 7niet van toepassing is, worden de. Een partij die conclusie heeft genomen, mag ten laatste dertig dagen vóór de . De in dit wetboek gestelde regels zijn.


In toepassing van artikel 7bis Ger. Artikel 7van hetzelfde Wetboek wordt vervangen als volgt: Art. Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor. Organiek criteriuhet proces wordt gevoerd voor een jurisdictioneel orgaan, d. Wetboek nu dus ook onverkort van toepassing op de rechtspleging in hoger beroep. Elektronische communicatie.


Nov 1 20Lid van art. Door artikel § worden tevens verboden: alle stappen die ertoe strekken de . Zowel in het eerste als in het tweede lid van het nieuwe artikel 7, Ger. Welke instantie of instanties zijn bevoegd voor tenuitvoerlegging?


De bevoegdheden van de vrederechter zijn opgesomd in de artikelen 5en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts