woensdag 27 juni 2018

Aanvraag paspoort gemeente

Vraag een paspoort aan bij de gemeente Rotterdam als u hier staat. Voor een paspoort moet u persoonlijk naar een Stadsloket komen. Voor de aanvraag kunt u geen afspraak maken.


Staat u ingeschreven bij de gemeente Den Haag? Dan kunt u hier een paspoort of zakenpaspoort aanvragen. Is uw paspoort bijna verlopen?

Aanvraag paspoort gemeente

U vraagt een paspoort aan bij de gemeente. U kunt een paspoort thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u het paspoort thuis aanvragen ? Voor het aanvragen van uw paspoort gaat u naar het gemeentehuis.


Hiervoor maakt u een afspraak. U betaalt bij het aanvragen. Het paspoort ligt vervolgens na . U komt voor de afspraak naar het gemeentehuis in Almkerk. Daarvoor maakt u een afspraak.

Na de aanvraag duurt het ongeveer werkdagen voordat uw paspoort. Aanvragen of vernieuwen, kwijt of gestolen, spoedprocedure en kosten. Een nieuw paspoort vraagt u aan in de gemeente waar u woont.


Aanvraag paspoort gemeente

Kunt u het paspoort niet persoonlijk aanvragen omdat u een lichamelijke of verstandelijke . Woont u in het buitenland? U kunt als ouder niet namens uw kind(eren) een paspoort aanvragen. Het aanvragen en ophalen doet u zelf, bij de gemeente waar u staat ingeschreven.


Ook het afhalen van het nieuwe reisdocument moet. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9. U kunt daarvoor een afspraak maken of u komt lang op vrije inloop. Na ongeveer een week kunt u uw.


Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind?


Dan moet het kind bij het . Neem dan uw kind mee bij de aanvraag en bij het ophalen. Voor jongeren tot jaar is het paspoort jaar . U kunt uw paspoort dagen na de aanvraag persoonlijk, zonder afspraak ophalen.

Aanvraag paspoort gemeente

U heeft voor een online aanvraag DigiD nodig. Online een paspoort aanvragen is alleen mogelijk voor personen van jaar en ouder. Haal uw paspoort binnen maanden na aanvraag persoonlijk op. Iedereen moet het paspoort zelf aanvragen én afhalen.


Dit geldt ook voor kinderen jonger dan jaar. Paspoort jaar en ouder (jaar geldig) ‎: ‎€ 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts