dinsdag 19 juni 2018

Syndicale premie wanneer uitbetaald

De regeling is als volgt: Als je in. Dan heb je recht op een syndicale premie. Wanneer wordt de premie uitbetaald ? Een syndicale premie is een tegemoetkoming die gedeeltelijk de kosten dekt van.


Je vermeldt best expliciet wanneer je met brugpensioen bent gegaan in de . In de tabel op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de syndicale premies , geklasseerd per paritair comité.

ABVV-beroepscentrale die dan zorgt voor de uitbetaling van deze premie. Dit Fonds betaalt de eindejaarspremie en de syndicale premie van de uitzendkrachten . Je krijgt de premie uitbetaald het jaar volgend op het referentiejaar. Als wederdienst kunnen de werknemers van sommige sectoren jaarlijks een sociaal voordeel ontvangen, de zogenaamde syndicale premie. Als gesyndiceerde arbeider heb je recht op een syndicale premie.


Sociaal Fonds, mogen uitbetaald worden. Je hebt als gesyndiceerde bediende recht op een syndicale premie. Om recht te hebben op een syndicale premie moet de werknemer:.

Deze premie wordt uitbetaald samen met de eindejaarspremie door de vakbond. Als lid van het VSOA Onderwijs ontvang je jaarlijks een syndicale premie. Maar je krijgt slechts één vakbondspremie, want de uitbetaling is gebaseerd. Voor een vlotte en snelle uitbetaling verzoeken wij u uw . De syndicale premie wordt automatisch en rechtstreeks op rekening van onze leden. De premie wordt betaald in het jaar volgend op het sociaal dienstjaar (januari - december).


Dit moet je bezorgen bij je ACV PULS secretariaat in de buurt. Om een syndicale premie te krijgen . Eind oktober zul je die op je bankrekening zien . Zoals u misschien niet weet wordt de syndicale premie uitbetaald door de. Let op: de uitbetaling begint pas vanaf juli, zo heb je dan een extra centje in de . WANNEER KRIJG JE EEN SYNDICALE PREMIE ? Je moet op het ogenblik van de uitbetaling van de premie in orde zijn met je ledenbijdrage en tewerkgesteld zijn in het PC 321. Wat moet je doen om je syndicale premie te krijgen? U heeft uw formulier reeds ingediend maar ontving nog geen syndicale premie.


De vakbondspremie wordt uitbetaald door de vakorganisatie waarbij . De betaling van de syndicale premie gebeurt op basis van een strikte wetgeving die.

Syndicale premie wanneer uitbetaald

Binnenkort wordt de vakbondspremie uitbetaald. Zij zullen dan overgaan tot de uitbetaling van de nettopremie en de syndicale premie. Als uitzendkracht heb je ook recht op een eindejaarspremie. Zij zorgen voor de uitbetaling , samen met je syndicale premie. Geld krijgen is altijd leuk, maar bijzonder wordt het wanneer je niet.


Home › Sociale voordelen › Syndicale premie. De vakorganisatie controleert het lidmaatschap en staat in voor de uitbetaling van de premie. En wanneer nodig voeren. De uitbetaling van de syndicale premie gebeurt door het Waarborg en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts