vrijdag 29 juni 2018

Belgaveilingen

Belgaveilingen

CLAESSENS - CLUB BRUGGE -New. FOOTBALL BELGIO Panini - Figurina-Sticker n. Rob Michiels Auctions . Aankoop en verkoop van antiek per opbod. Op regelmatige tijdstip wordt een veiling georganiseerd. Onze cataloog staat on-line ter beschikking. Van De Wiele Veilingen.


Uitgebreide beschrijving . Gezien het verkoopsucces van zijn drie vorige veilingen , spreidde Bonte zijn 623 . Taxaties en inventarisaties van machines en totale bedrijfsinventarissen - Gespecialiseerd in online veilingen. Fins vuren houtsoort meubels op. Bepaal zelf je prijs en bied mee vanaf €! Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online veilingen in de provincie West-Vlaanderen van boedels uit faillissementen die door de . Overzicht faillissementen en opschortingen in Brugge. U vindt hier uitgebreide informatie over de failliet zoals handelsnamen, branchecode, rechtsvorm, . ONLINE VEILING - Antiek dr. Welkom bij Coronari Auctions, het veilinghuis gespecialiseerd in Aziatische en Europese kunst.


Bied mee op VakantieVeilingen. Voucher is geldig tot en met maanden na het winnen van de veiling. In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod.


Heb je nog geen gratis . Kom naar de Gratis Taxatiedag kunst en antiek in Brugge. Heeft u oude, antieke spullen of kunstvoorwerpen? Ontdek wat ze waard zijn! Lees meer over hoe een veiling werkt. Net zoals vorige jaren is er opnieuw na het einde van het seizoen een online eBay veiling van matchworn Clubshirts en unieke Club-items ten . Elke week veilen we een breed scala aan bijzondere objecten.


Bekijk onze veilingen en bied mee! Immo in openbare verkoop. Ongeveer een decennium . Delcampe – Online veilingen voor verzamelaars. Op zoek naar een zeldzaam verzamelobject?


Belgaveilingen

Postzegels, munten, bankbiljetten, ansichtkaarten of andere . Hij was er immers van . BRUGES - LE PALAIS GRUUTHUSE - Brugge. Collectie familie De Wolf De geschiedenis van de familie De Wolf is verweven met die van de apotheek “Den Cleynen Thems” op de hoek van de . Brugge -Bruges fortje Gerbo in de Brandstraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts