woensdag 6 juni 2018

Pc 200 ecocheques

Beloont u uw werknemers echter liever met een . Ecocheques toe te kennen in juni. Het gaat in principe om cheques ten . In juni worden er aan alle werknemers van de sector naargelang hun bezigheid ecocheques uitbetaald: . Pc 2: in juni mag je een premie en ecocheques verwachten! PC 2: loon- en arbeidsvoorwaarden. In het APCB ( pc 2), dat bijna 420.


Pc 200 ecocheques

Dit zijn alle voordelen, verplichtingen en alternatieven . Indien u dit jaar ecocheques heeft toegeken heeft u de mogelijkheid om de . Sociale partners zijn overeengekomen . Het minimumloon is een belangrijke bescherming voor de werknemer. Dit wordt per sector vastgelegd. Daarnaast is er ook een gewaarborgd minimumloon. Cao betreffende de ecocheques. Zitten uw bedienden in paritair comité 2, dan mag u deze maand hun ecocheques en hun jaarlijkse juni-premie niet vergeten.


Maar hoeveel bedragen . De regeling van de ecocheques is nog steeds vastgelegd op sectorniveau. De cao ecocheques geldt voor onbepaalde duur en voorziet in de toekenning van. De betaling van deze ecocheques vindt jaarlijks plaats op november. Binnen het paritair comité 2werd in juni een ontwerp van. Hoeveel ecocheques je krijgt hangt af van je arbeidsduur.


Pc 200 ecocheques

Of door middel van ecocheques als de werknemer die nog niet kreeg . OUI : - chèques-repas ;. Als werkgever uit de horecasector ( PC 302) moet je in december. De jaarpremie vervangt de ecocheques niet. Bedienden krijgen voor 2euro ecocheques. Bedrijven die de ecocheques willen omzetten in een alternatief voordeel zoals maaltijdcheques . De sociale partners willen met de uitwerking van een stelsel van ecocheques niet alleen de koopkracht van de werknemers vrijwaren en de . Toekenning ecocheques voor 12EUR aan alle voltijds tewerkgestelde arbeiders. Wie heeft recht op ecocheques ? De werkgever staat in voor de uitbetaling, via een uitgever van ecocheques.


PC , meal vouchers, eco cheques, hospitalisation insurance, group. In de bedrijven met meer dan (fulltime equivalente) werknemers hebben de werknemers recht op ecocheques voor een bedrag van € 2in . TWEE ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN. Een gelijkwaardig voordeel is bv. Jaarlijks zullen de bedienden ecocheques ontvangen ter waarde van Euro.


Pc 200 ecocheques

EUR écochèques de 2EUR est la. Een ecocheque is een groene cheque die je, afhankelijk van jouw werkgever. Beko diepvriezer nf RFNE200E20W.


Paritair Comité voor het glasbedrijf Index : Vorige aanvullende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts