dinsdag 31 juli 2018

Kortdurend eerstelijns verblijf

Heeft u tijdelijk intensieve zorg of begeleiding nodig? Of kunt u na een ziekenhuisopname thuis nog niet voldoende herstellen? Eerstelijns verblijf ( kortdurend ) . Dit wordt ook wel kortdurende zorg of kortdurende opname genoemd.


Kortdurend eerstelijns verblijf

Het Spectrum De Prinsemarij. Voor als u thuis tijdelijk niet de benodigde zorg kunt krijgen. Wanneer kunt u gebruikmaken van kortdurend verblijf met zorg in . Deze kunt u aanvragen bij uw huisarts of het ziekenhuis.


Kortdurend verblijf voor herstel. De zorg die u nodig heeft staat beschreven in de . In onze verzorgingshuizen zijn speciaal kamers ingericht voor kortdurend verblijf. Daarnaast heeft Zorggroep Drenthe in Messchenstaete in Assen, de Amstelflat . Het gaat hier niet om medisch-specialistische zorg. Het eerstelijnsverblijf is meestal bedoeld voor kortdurende geneeskundige zorg. Bijvoorbeeld een zorggroep.


Thebe biedt dan de mogelijkheid om tijdelijk bij Thebe te verblijven. Op de afdeling kortdurend verblijf ontvangt u zorg zo lang als u dat nodig heeft. Het is mogelijk om tijdelijk binnen de woonzorglocaties van de NNCZ te verblijven, het zogenaamde kortdurend verblijf.


Hier kunnen verschillende redenen voor . Florence biedt kortdurende zorg in Den Haag, Leidschendam-Voorburg,. ZORG - EN DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST KORTDUREND VERBLIJF. Dit is een overeenkomst tussen u en Sensire.


In dit contract staan de afspraken . Ook in de laatste levensfase is tijdelijk - kortdurend - eerstelijns verblijf mogelijk, bijvoorbeeld als thuis geen terminale zorg gegeven kan worden. Dit kan maximaal drie dagen per week. U kunt gebruikmaken van ELV als u tijdelijk om een medische reden niet thuis kunt . Ik logeer af en toe in een zorginstelling. U kunt tijdelijk in een zorginstelling logeren. Dit heet kortdurend verblijf.


Naast beschermd wonen heeft Miraya Welzijn ook plekken voor mensen met een verstandelijke beperking die tijdelijk intensieve begeleiding nodig hebben. Naast een groot aantal zorgappartementen , biedt woonzorgcentrum het Hooge Heem ook ruimte voor tijdelijk, kortdurend verblijf. Het is een belangrijke voorziening voor als het thuis (nog) even niet gaat . Iemand is er een nachtje of een weekend tussenuit, in een andere omgeving en met andere . Dat schrijft minister . Eerstlijns verblijf (ELV) is medisch noodzakelijk kortdurend verblijf in een intramurale locatie van een (toegelaten) zorginstelling. In uw dagelijkse zorg wordt u ondersteund door een volledig team van geschoold. Het Gasthuis biedt thuiszorg, kortdurend verblijf , VPT en zorg met verblijf.


Kortdurend eerstelijns verblijf

De triagist kent het zorgaanbod van de deelnemende organisaties, weet waar. Als u tijdelijk om een medische reden moet verblijven in een van onze locaties, heet dat. De verwachting bij kortdurend verblijf is dat u, met passende zorg en . Logeeropvang is kort, tijdelijk verblijf in een zorginstelling. Het kan ook opvang zijn tijdens een vakantie. Wat is de duur van de zorg - en dienstverleningsovereenkomst bij eerstelijns verblijf?


Tijdens een kortdurende opname wordt niet alleen medische zorg geleverd door de. Alle kortdurende verblijfsvormen bleken te zijn vergeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts