donderdag 11 oktober 2018

Afschaffen zomertijd europees parlement

EU -Parlement stemt over afschaffen zomertijd , hoe zinvol is dat? Een parlementaire commissie omarmt het afschaffen van het verzetten. Als een gekwalificeerde meerderheid van de lidstaten . Commissie wil omschakeling tussen winter- en zomertijd afschaffen.


Waarom de EU zich verzet tegen Junckers beoogde afschaffing van.

Eventuele afschaffing. Het einde nadert voor het halfjaarlijkse klokverzetten voor zomer - en wintertijd. EU-lidstaten die de zomertijd als standaardtijd willen, verzetten op de laatste.


Afschaffing winter- en zomertijd. Mensen hebben er meer last. Elektriciteitsverbruik loopt dan nog verder uit de pas met het zonlicht.


Europese Commissie in . ZIE OOK: EU-Parlement stemt over afschaffen zomertijd : hoe zinvol is dat.

Het halfrond nam vandaag dat standpunt in . Ze zitten in uw pensioenpot, ze zitten in uw soevereiniteit, ze zitten in uw . Marijke Gordijn is voorstander van een afschaffing van de zomertijd. Maar welke tijd er uiteindelijk zal gekozen worden bij . Wintertijd afschaffen ? CDA en de PVV van de wintertijd af en alleen nog verder met de zomertijd. Ik moet toegeven, nogal wat wetenschappelijke . EU-onderzoek: zomertijd afschaffen EU-burgers mogen zegje doen over. Want de eerste stap tot afschaf is wel genomen denkt ze. EC) voor afschaffing van de omschakeling tussen de zomertijd en de . Discussies over het al dan niet afschaffen van de zomertijd zullen.


Het heeft totaal geen nut, dus afschaffen ! Dat bleek donderdag in . Annie Schreijer-Pierik (CDA). Het afschaffen van het systeem van zomer - en wintertijd heeft louter voordelen. Ik stel voor dat komende zomer Rotterdam wintertijd aan blijft houden, en Amsterdam naar zomertijd gaat.

In de winter blijft Amsterdam op . Wat zou het afschaffen van de zomertijd met je energierekening doen? Ondernemers vrezen het afschaffen van de zomer - en wintertijd. De zomertijd blijft voorlopig bestaan. Veel mensen vinden de zomer - en wintertijd maar verwarrend.


Het zou komende weekend wel eens één van de laatste keren zijn dat we de klok moeten verzetten van de zomertijd naar de wintertijd. Maatschappelijk groeit de weerstand tegen het . Spring naar Hoe komt een definitief besluit over de afschaffing tot stand? NOS: een artikel over het verzetten van de klok richting de zomer - of . Waarom schakelen we al jaren over op zomer en wintertijd?


Wij eisen een referendum over de nieuwe coalitie in het Vlaams parlement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts