maandag 29 oktober 2018

Kleine honden te koop

Kleine honden te koop

Puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke pups ! Ze is prachtig om te zien rank, slank en al mooi gespier. Bij ons worden pups van verschillende rassen in de beste omstandigheden. Neem dan zeker een kijkje bij onze kleine rassen.


Kleine honden te koop

Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, honden , honden toebehoren.

Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een . Klein middel maat hond. Hij verblijft nu nog in Spanje. Pups mogen pas reizen na de leeftijd van maanden en weken , dit al. Wilt u een schitterend pomeranian puppy teefje kopen ? Dit zijn onze beschikbare.


Internationaal veterinair certificaat voor honden (geschikt om internationaal te reizen) - Vaccinatiepaspoort. Deze pups zouden dan ook geen NHSB-nummer krijgen van de Raad van .

Kruising Mechelse Herder-Dobermann, , Chefke is een lieve puber, kruising Dobermann-Mechelse Herder. Hij heeft even tijd nodig om kennis te maken. Wij zijn een kleine hobbyfokker van Biewers en hebben af en toe een nestje. Ook als onze volwassen hondjes te oud zijn voor nog een nestje te hebben blijven ze gewoon bij ons wonen.


Kleine honden te koop

Alle fokkers zijn zorgvuldig door IPRC gecontroleerd. U bent op zoek naar een leuke puppy te koop ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hier vind je de belangrijkste websites met allerlei nuttige informatie over kleine hondenrassen.


Zo vind je de hond die het beste bij u past! Door te klikken op de foto krijgt u meer informatie over de pup. Te koop Australian Cattle Dog pups met stamboom. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle relevante hondenrassen.


Deze kleine hondjes worden vaak vanuit het buitenland geïmporteerd . Meer dan jaar ervaring. Een goede keus voor de honden dus, wanneer u een asielhond kiest! Belgische puppies te koop.


De Hondenbescherming raadt u met klem aan om een hond te kopen op een adres.

Kopen en verkopen binnen uw eigen doelgroep. Er zitten duizenden bezoekers op uw spullen te wachten! KOOP NOOIT PUPS BIJ MENSEN DIE MEERDERE RASSEN VERKOPEN. Advertenties van honden en pups die te koop aangeboden worden.


Verkoop vandaag nog uw . Ze zijn door onze eigen moeder groot gebracht en blijven mooi klein. Mooie blue merl sheltie pups te koop. Het kleine maltezer hondje is al een heel oud hondenras, ze komen oorspronkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts